(Poistunut julkaisusta)

DEVELOPMENT MANAGER
HYY Yhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

HYY Yhtymän kehittyessä ja kasvaessa, tarvitaan innostunutta Development Manageria palveluliiketoimintaa tukemaan.

HYY Yhtymä kehittyy ja kasvaa parhaillaan useilla eri liiketoiminta-alueilla. Haemme terävää ja kasvuhakuista Development Manageria vastaamaan hostelli- ja ravintolaliiketoimintamme viemisestä uudelle tasolle.
 
HYY Yhtymän palveluliiketoiminnan brändejä ovat Suomen suurin kesähostelli Hostel Domus Academica, UniCafe-ravintolaketju ja WELL-kahvilat. Development Managerina olet vastuussa hostel- ja ravintolaliiketoimintamme kehittämisen ja konseptoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta. Sinulla on tulosvastuu Hostel Domus Academicasta ja toimit kesäkaudella hostelpäällikön esihenkilönä.

Odotamme sinulta kokemusta liiketoiminnan kehittämisestä ja vaativien projektien vetämisestä. Olet analyyttinen ja tuotat sujuvasti laskelmia päätöksenteon tueksi. Arvostamme ennakkoluulotonta otetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta liiketoimintamallien ja palveluliiketoiminnan monipuoliseen kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kasvavassa konsernissa Helsingin ydinkeskustassa sekä haasteellisen ja antoisan tehtävän kehittyvässä työympäristössä. Työsi on itsenäistä, mutta takanasi on osaavien ammattilaisten tuki ja kannustava työilmapiiri.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 26.9. mennessä osoitteessa www.mercuriurval.com/fi viitteellä FI-13025. Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalin konsultit Anne Harrila +358 40 657 0247 ja Aki Hyryläinen +358 40 020 0878.