(Poistunut julkaisusta)

Development Manager, Supply Chain
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2019

Fermion Oy on Orionin kokonaan omistama tytäryhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Espoossa ja tehtaat Hangossa ja Oulussa. Me vastaamme lääkkeen vaikuttavien aineiden kehityksestä, tuotannosta sekä myynnistä ja markkinoinnista. Etsimme nyt Fermionin toimitusketjuun vakituiseen työsuhteeseen Kehityspäällikköä (Development Manager, Supply Chain). Aloitus sopimuksen mukaan.

Yksikön kuvaus:

Fermionin toimitusketju vastaa tuotteiden laadukkaasta ja kustannustehokkaasta tuotannosta sekä toimitusvarmuudesta. Tuotteiden toimitusketju kattaa koko lääkeainevalmistuksen prosessin raaka-aineiden saapumisesta, valmistuksen monivaiheisten kemiallisten prosessien jälkeen pakkaamiseen ja toimittamiseen Orionille tai muille asiakkaille eli toisille lääkeyhtiöille. Yhteistyöverkostomme on laaja globaaliverkosto kattaen erilaiset palveluiden ja materiaalien toimittajat, jakelijat ja asiakkaat.

Tehtävän kuvaus:

Vastaat Fermionin toimitusketjun kokonaisvaltaisesta lean six sigma kehittämisestä. Olet osa Fermionin toimitusketjua, johon kuuluu noin 250 ammattilaista ja raportoit toimitusketjun vetäjälle. Vastuullasi on lean six sigma -osaamisen ja toimintamallien edistäminen sekä erilaisten kehityshankkeiden läpivieminen toimitusketjun eri osa-alueilla. Hallitset Lean Six Sigma -tekniikat ja hyödynnät niitä järjestelmällisesti kehitystyössä. Hyvä ja läheinen yhteistyö toimitusketjun linjaorganisaation kanssa on tärkeää hyvien tulosten sekä pysyvän muutoksen aikaansaamiseksi. Teet kiinteää yhteistyötä Orionin toimitusketjun kehitysryhmän kanssa. Seuraat toimitusketjun ja tuotannon kehittämisen viimeisimpiä trendejä ja sovellat ideoita ja parhaita käytäntöjä yrityksen ja toimialan ulkopuolelta. Työskentelet mieluiten joko Hangossa tai Oulussa, mutta myös Espoo mahdollinen.

Edellytykset:

- koulutukseltasi olet esim. DI tai KTM
- sinulla on vahva kokemus toimitusketjun kehittämisestä
- hallitset Leanin ja Six Sigman periaatteet ja sinulla on useiden vuosien kokemus menetelmien tuloksellisesta hyödyntämisestä
- konkreettista näyttöä muutosprosessien onnistuneesta läpiviennistä ja kykyä saada muut mukaan muutokseen
- hyvät yhteistyötaidot (tulet toimeen hyvinkin erilaisten ihmisten kanssa)
- kommunikointitaitosi ovat hyvät ja työskentelet sujuvasti ja vakuuttavasti ihmisten kanssa organisaation jokaisella tasolla
-sujuva englannin kielen taito
- matkustusvalmius

Lisäksi tehtävässä menestymisen kannalta arvostamme:
- käytännön operatiivista kokemusta hankintatoiminnasta, tuotannonsuunnittelusta, logistiikasta tai tuotannosta
- aloitteellisuutta, aikaansaavuutta sekä innostavaa ja positiivista lähestymistapaa
- uteliasta asennetta löytää ratkaisuja muuttuviin tilanteisiin ja halua oppia uutta
- analyyttistä kykyä tunnistaa asioiden syy-seuraus-suhteita

Lisätietoja tehtävästä antaa Marjaana Tapio, VP Supply Chain, puh. +358 50 9663255 (ma 29.4. klo 10-11, pe 3.5. klo 10-11 ja pe 10.5. klo 9-10)

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.