(Poistunut julkaisusta)

Development Manager / Product Owner, B2B Online
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Haemme nyt henkilöä Development Manageria / Product Owneria yritysasiakkaiden online-palvelukanavan kehittämiseen.

Me Elisalla tiedämme, että yritysasiakkaidemme tarpeet muuttuvat jatkuvasti ja haluamme muuttua niiden mukana. Yhdessä muun tiimin kanssa pääset viemään toimintaamme kohti tulevaisuuden digitaalisen ajan monikanavaista palvelupolkua ja -mallia.

Tarjoamme näköalapaikan johtavan suomalaisen tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluiden tarjoajan B2B asiakaskohtaamisten liiketoimintaan. Kollegoinasi on kovan luokan osaajia sekä sähköisen asioinnin ja myynnin että monikanavaisten asiakaskohtaamisten saralla.

Development Manager / Product Owner tehtävässä

  • Toimit esimiehenä osaajille, jotka eksperimentoivat uusia palveluita ja konsepteja asiakaskokeman, asioinnin ja online-kaupan parantamisesta sekä tuotteistavat hankkeita online-kanaviin.
  • Vastaat yritysasiakkaiden online-kanavan kehittämisestä ja tulosten mittaamisesta sekä varmistat, että teemme oikeita asioita visiosta aina tuotantoon saakka.
  • Toimit yhteistyössä liiketoiminnan, myynnin, markkinoinnin ja IT:n kanssa, määrittelet tarpeita ja kehität liiketoimintaprosesseja online-kanavan ja CRM osa-alueella.

Tiimisi ja ensisijainen työpisteesi sijoittuu Helsingin Pasilaan. Elisalla kuitenkin teet joustavasti töitä siellä missä saat parhaat tulokset aikaan, sillä haluamme olla aidosti luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikka.

Menestymisen avaimet tehtävässä

  • Sinulla on kokemusta ja ymmärrystä digitaalisista palveluista, online-myynnistä ja -asiointikanavien kehityksestä vähintään 2 vuoden ajalta.
  • Ketterät kehitystavat (esim. Kanban, Scrum) sekä digipalveluiden kehittämiseen liittyvät teknologiat ovat sinulle tuttuja.
  • Analytiikkaan ja testeihin perustuva ketterä growth-hacking ja eksperimentointi kuuluvat osaamisalueisiisi.
  • Ymmärrät palvelumuotoilun ja sisältöjen kehittämisen roolin osana digitaalisten palveluiden kokonaisuutta.
  • Nautit päivittäisjohtamisesta ja olet kerryttänyt kokemusta kehitystiimin johtamisesta sekä työnohjaamisesta.
  • Kommunikoit sujuvasti sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa sekä suomeksi että englanniksi. Osaat myös kääntää tekniset keskustelut asiakkaalle ymmärrettävään muotoon sekä toisin päin.
  • Sinulla on tehtävän kannalta relevantti korkeakoulutausta.

Elisalaisena saat työkavereiksi mukavat kovan luokan osaajat sekä inspiroivan työympäristön, välittävän esimiehen, hyvät kehittymismahdollisuudet ja herkulliset henkilöstöedut. Työpaikkana Elisa tarjoaa lisäksi ison talon hyödyt yrittäjähenkisellä meiningillä. Tervetuloa yhteen Suomen parhaista työpaikoista! #elisalainen

Jos kiinnostuit paikasta ja sinulla on siihen liittyen kysyttävää, ota yhteyttä Kalleen (kalle.paajanen@elisa.fi). Kalle sopii mielellään sähköpostitse puhelinajan, jolloin tehtävästä voi keskustella enemmän.

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys.