(Poistunut julkaisusta)

Development Manager, IT Ulkoistus
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Me Elisalla tiedämme, että yritysasiakkaidemme liiketoiminta elää jatkuvassa muutoksessa, jolloin ketterät, modernit ja kokonaisvaltaiset Elisan ITC-ratkaisut toimivat kivijalkana jatkuvalle kehitykselle. Yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme kilpailuetua innovatiivisin liiketoimintamallein.

Oletko kerryttänyt jo useamman vuoden kokemusta IT ulkoistuksesta, palvelunhallinnasta, konsultoinnista tai esimerkiksi tuotehallinnasta mutta sydämesi sykkii halusta päästä sukeltamaan asiakaslähtöisen palvelumuotoilun ja liiketoiminnan kehittämisen ytimeen? Hieno juttu, tarvitsemme sinua kasvavaan tiimiimme! #palvelumuotoilu #liiketoiminnankehitys #asiakaskokemus #palvelutuotteistus

Development Managerina päävastuullasi on infran hallintapalveluiden ja asiantuntijapalveluiden tuotehallinta. Monipuolisessa tehtävässäsi vastaat lisäksi älykkäiden IT-asiantuntijapalveluiden kehittämisestä, palveluhallinnan tuotteistuksesta ja SIAM-palvelumuotoilusta. Pääpaino tehtävissäsi ei kuitenkaan ole niinkään teknisellä puolella, vaan selkeästi enemmän liiketoiminnan kehittämisessä sekä business- ja palvelumuotoilussa. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat muun muassa uusien palvelukonseptien kehittäminen, uusien sekä jo olemassa olevien palveluiden tuotteistuksen kehittäminen, asiakasvalidoinnit sekä go-to-market -hankkeet.

Yksin sinun ei kuitenkaan tarvitse tehtävässäsi sinnitellä, vaan saat taustatueksesi laajan joukon rautaisia ammattilaisia niin tiimistäsi, myynnistä, omasta asiantuntijaorganisaatiostasi kuin palvelunhallinnastakin. Työskentelemme tiiviisti yhdessä toisiamme tukien ja sparraten samalla jatkuvasti oppien toisiltamme uusia juttuja! Lisäksi verkostoidut luontevasti eri sidosryhmien välillä niin organisaation sisällä kuin ulkopuolellakin.

Pääset sukeltamaan suoraan liiketoiminnan ytimeen kehittämään palveluitamme yhä erinomaisemmiksi samalla nähden konkreettiset tulokset työsi jäljelle. Tarjoamme sinulle ison talon resurssit yrittäjähenkisellä meiningillä höystettynä sekä mahdollisuuden vaikuttaa vastuualueesi suuntaan omilla visioillasi, ideoillasi ja näkemyksilläsi.

Jos alla luetellut kohdat pätevät sinuun ja osaamiseesi, menestyt tehtävässä varmasti:

 • Sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus IT ulkoistuksesta, palvelunhallinnasta, konsultoinnista ja/tai tuotehallinnasta
 • Hallitset yhden tai useamman seuraavista IT ulkoistuksen teknologioista:
  • kapasiteettipalvelut
  • hallinta- ja valvontapalvelut
  • Microsoft-teknologiat
  • Citrix
  • VMWare
 • Palvelunhallinnan toimintatavat (esim. ITIL, SIAM) ovat sinulle entuudestaan tuttuja
 • Sinulla on luovuutta ja aitoa innostusta – toiminnallasi innostat myös muita!
 • Ymmärrät tehtävässä oleellisten liiketoimintamallien merkityksen ja kuinka kehittää niillä liiketoimintaa tehokkaasti
 • Sinulla on hyvät esiintymistaidot ja keskustelet luontevasti niin asiakkaiden kuin eri sidosryhmien kanssa
 • Olet analyyttinen, luotat omaan näkemykseesi ja hahmotat monimutkaisia kokonaisuuksia sekä keskinäisiä riippuvuuksia kehittäen niistä nopeasti selkeitä ja ainutlaatuisia ratkaisuja
 • Olet aktiivinen verkostoituja ja kommunikoit luontevasti eri sidosryhmien kanssa niin suomeksi kuin englanniksi

Työpisteesi sijoittuu Elisan huippuhienoon toimistoon Helsingin Kallioon mutta me uskomme, että sinä itse olet työsi paras asiantuntija. Meillä Elisalla työskentelet joustavasti juuri siellä, missä saat parhaat tulokset aikaan.

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja tavoitteellisen näköalapaikan älykkäiden IT ja IT+C -kokonaisratkaisujen toimikentästä, mukavat työkaverit, parhaan mahdollisen esimiehen, kattavat kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen. Kurkkaa myös10 hyvää syytä tulla Elisalle töihin.

Kiinnostuitko? Hae heti, niin pääsemme mahdollisesti jatkamaan keskusteluja. Teetämme tehtävään valitulle henkilölle lainmukaisen turvallisuusselvityksen.

Heräsikö mieleesi kysyttävää? Ota yhteyttä Juhoon (juho.huopaniemi@elisa.fi tai 050 5060 625), joka kertoo sinulle mielellään lisää!