(Poistunut julkaisusta)

Development Manager, End User Services
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Me Elisalla tiedämme, että yritysasiakkaidemme liiketoiminta elää jatkuvassa muutoksessa, jolloin ketterät, modernit ja kokonaisvaltaiset Elisan ITC-ratkaisut toimivat kivijalkana jatkuvalle kehitykselle. Yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme kilpailuetua innovatiivisin liiketoimintamallein.

Oletko sinä kerryttänyt jo useamman vuoden kokemusta IT ulkoistuksesta, loppukäyttäjäpalveluista tai esimerkiksi tuotehallinnasta, mutta sydämesi sykkii halusta päästä sukeltamaan asiakaslähtöisen palvelumuotoilun ja liiketoiminnan kehittämisen ytimeen? Hieno juttu, tarvitsemme sinua kasvavaan tiimiimme!  #loppukäyttäjäpalvelut #palvelumuotoilu #liiketoiminnankehitys #asiakaskokemus #palvelutuotteistus

Development Managerina päävastuullasi on loppukäyttäjäpalveluiden tuotehallinta. Monipuolisessa tehtävässäsi vastaat Service Deskin lähituen, elinkaarenhallinnan ja online – työkalujen kehittämisestä sekä uusien loppukäyttäjiä palvelevien lisäpalvelujen tuotteistuksesta ja palvelumuotoilusta. Pääpaino tehtävissäsi ei kuitenkaan ole niinkään teknisellä puolella, vaan selkeästi enemmän liiketoiminnan kehittämisessä sekä business- ja palvelumuotoilussa. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat muun muassa markkinaymmärrys ja liiketoimintamallinnus, asiakasarvon ja käyttökokemuksen kehittäminen, uusien sekä jo olemassa olevien palveluiden tuotteistus ja paketointi sekä tuoteportfolion hallinta sekä uudistaminen. 

Yksin sinun ei kuitenkaan tarvitse tehtävässäsi sinnitellä, vaan saat taustatueksesi laajan joukon rautaisia ammattilaisia niin tiimistäsi, myynnistä, omasta asiantuntijaorganisaatiostasi, palvelunhallinnasta kuin tuotannostakin. Työskentelemme tiiviisti yhdessä toisiamme tukien ja sparraten samalla jatkuvasti oppien toisiltamme uusia juttuja! Lisäksi verkostoidut luontevasti eri sidosryhmien välillä niin organisaation sisällä kuin ulkopuolellakin.

Pääset sukeltamaan suoraan liiketoiminnan ytimeen kehittämään palveluitamme yhä erinomaisemmiksi samalla nähden konkreettiset tulokset työsi jäljelle. Tarjoamme sinulle ison talon resurssit yrittäjähenkisellä meiningillä höystettynä sekä mahdollisuuden vaikuttaa vastuualueesi suuntaan omilla visioillasi, ideoillasi ja näkemyksilläsi. 

Jos alla luetellut kohdat pätevät sinuun ja osaamiseesi, menestyt tehtävässä varmasti:

  • Sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus IT ulkoistuksesta, palvelunhallinnasta, konsultoinnista ja/tai tuotehallinnasta
  • Hallitset IT ulkoistuksen loppukäyttäjäpalvelut
  • Palvelunhallinnan toimintatavat (esim. ITIL, SIAM) ovat sinulle entuudestaan tuttuja
  • Sinulla on luovuutta ja aitoa innostusta – toiminnallasi innostat myös muita!
  • Ymmärrät tehtävässä oleellisten liiketoimintamallien merkityksen ja kuinka kehittää niillä liiketoimintaa tehokkaasti
  • Sinulla on hyvät esiintymistaidot ja keskustelet luontevasti niin asiakkaiden kuin eri sidosryhmien kanssa
  • Olet analyyttinen, luotat omaan näkemykseesi ja hahmotat monimutkaisia kokonaisuuksia sekä keskinäisiä riippuvuuksia kehittäen niistä nopeasti selkeitä ja ainutlaatuisia ratkaisuja
  • Olet aktiivinen verkostoituja ja kommunikoit luontevasti eri sidosryhmien kanssa niin suomeksi kuin englanniksi

Työpisteesi sijoittuu Elisan huippuhienoon toimistoon Helsingin Kallioon, mutta me uskomme, että sinä itse olet työsi paras asiantuntija. Meillä Elisalla työskentelet joustavasti juuri siellä, missä saat parhaat tulokset aikaan. 

Tehtävän palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan, mutta asettuu 4000 - 6000€/kk välille.

Erittäin mielenkiintoisen tehtävän ja kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme sinulle inspiroivan ja tavoitteellisen näköalapaikan älykkäiden IT ja IT+C -kokonaisratkaisujen toimikentästä, mukavat työkaverit, hyvän esimiehen, kattavat kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen. Kurkkaa myös 10 hyvää syytä tulla Elisalle töihin.

Kiinnostuitko? Hae heti, niin pääsemme mahdollisesti jatkamaan keskusteluja. Teetämme tehtävään valitulle henkilölle lainmukaisen turvallisuusselvityksen.

Heräsikö mieleesi kysyttävää? Ota yhteyttä Iraan (ira.keskitalo@elisa.fi), joka kertoo sinulle mielellään lisää!