(Poistunut julkaisusta)

Development Manager, Digital Services
Eläkevakuutusosakeyhtiö Veritas

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Haluatko olla mukana kehittämässä digitaalisia palveluita eläkevakuutusalalla? Houkutteleeko sinua uuden roolin haltuun ottaminen organisaatiossa, jossa sinulla on mahdollisuus laajaan toimenkuvaan ja vaikuttaa laaja-alaisesti organisaation liiketoiminnan suuntaan?

Asiakkaamme Veritas etsii nyt itselleen digitaalisten palveluiden Development Manageria kehittämään yhteistyössä liiketoiminnan ja asiakkaiden kanssa uudenlaisia digitaalisia palveluja, joilla Veritas pyrkii kohtaamaan asiakkaansa entistä yksilöllisemmin ja yrittäjähenkisemmin.

Tässä tehtävässä vastaat Veritaksen strategian mukaisesta digitaalisten palveluiden kehittämisestä. Työpöydällesi kuuluvat esimerkiksi integraatiot ja rajapinnat, ketterä kehittäminen, analytiikka sekä raportointi. Valvot oman alueesi kehitysprojektien etenemistä ja vastaat niiden osalta myös budjetista sekä resursoinnista. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa ja toimit seitsemän hengen asiantuntijatiimin esimiehenä mahdollistaen heidän loistamisensa omassa työssään.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla vahvaa kokemusta digitaalisten palveluiden kehittämisestä ja muutoshallinnasta. Aikaisempi kokemus ja osaaminen ketterästä kehittämisestä, erilaisista pilvi- ja tekoälyratkaisuista sekä niiden hyödyntämisestä liiketoiminnassa katsotaan eduksi. Finanssialan kokemuksesta on etua, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeämpää on, että pystyt tuomaan mukanasi ideoita siihen, minkälaisia ratkaisuja alalle voisi tuoda ja miten dataa pystyttäisiin paremmin hyödyntämään. Kaksikielisenä organisaationa odotamme, että pystyt kommunikoimaan sekä suomeksi että ruotsiksi.

Persoonana olet avoin ja jaat aktiivisesti tietoa niin omalle tiimillesi kuin muillekin sidosryhmille. Annat tiimisi asiantuntijoille tilaa tehdä oman työnsä huolehtien kuitenkin siitä, että jokainen saa tarvitsemansa tuen. Sitoudut "Veritas way" -toimintatapaan, jossa panostetaan jatkuvasti oman työn parantamiseen, mahdollistetaan kaikkien osallistuminen yhteisen tavoitteen saavuttamiseen ja arvostetaan jokaisen työpanosta sekä ideoita.

Veritas tarjoaa sinulle monipuolisen tehtävän, jossa pääset kehittämään uutta ja vaikuttamaan laajasti. Veritas on matalahierarkkinen organisaatio, jossa kaikki työskentelevät niin sanotusti kädet savessa. Työnantajanasi Veritas sitoutuu sinuun mm. mahdollistaen henkilökohtaisen kehittymisen ja tarjoten kattavasti erilaisia etuja. Vastuullisuus on sisäänrakennettuna kaikkeen, mitä Veritas tekee. Työtehtävä on vakituinen ja työtä tehdään pääosin Veritaksen pääkonttorilla Turussa. Etätyö kuitenkin on mahdollista.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 8.3.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Haastattelut tehtävään aloitetaan jo hakuaikana, ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa BaronaIT:n Mikko Laine +358 43 824 4189. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@barona.fi.