(Poistunut julkaisusta)

Development Manager, Device Business
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Haemme Development Manageria Telian laiteliiketoimintaan. Olemme osa Telian kuluttajaliiketoimintaa ja tehtävämme on tarjota houkutteleva valikoima laitteita täydentämään Telian liittymä- ja sisältötarjontaa. Älypuhelinten lisäksi Telian laitevalikoimaan kuuluu kasvava kirjo digitaalisen arjen laitteita – mm. TV:t, tietokoneet, tabletit, pelilaitteet ja erilaiset tarvikkeet. Kumppaneitamme ovat maailman suurimmat kuluttajaelektroniikan laitevalmistajat. Erotumme markkinasta kehittämällä uudentyyppisiä tapoja ostaa ja omistaa laitteita, esimerkiksi käytettyjen laitteiden hyötykäyttöä edistävillä Vaihtodiili- ja Recycled -konsepteilla.

 

Seuraava mahdollisuutesi

Development Managerina vastaat laiteliiketoiminnan kehitysportfoliosta. Kehitämme jatkuvasti uutta asiakkaita herkällä korvalla kuunnellen sekä bisnesmahdollisuuksia jatkuvasti arvioiden. Viet ketterästi projekteja eteenpäin logististen prosessien, IT-järjestelmien ja liiketoiminnan rajapinnassa ja pystyt sujuvasti tulkitsemaan asiakkaan ja liiketoiminnan tarpeet kehitysprojekteiksi.

 

Odotamme sinulta

  • Intohimoa asiakaskokemuksen, prosessien ja liiketoiminnan jatkuvaan kehittämiseen
  • Kokemusta kaupallisten konseptien kehittämisestä
  • Oma-aloitteista otetta kehitysmahdollisuuksien tunnistamiseen ja hankkeiden edistämiseen matriisiorganisaatiossa
  • Ymmärrystä IT-kehityshankkeista usean järjestelmätoimittajan ympäristössä
  • Kokemusta projektityöstä, mieluiten asiakaslähtöisestä kehittämisestä ja ketteristä menetelmistä
  • Kokemus laiteliiketoiminnasta, logistiikasta tai Supply Chain -prosesseista on eduksi

 

Mitä voit odottaa

Olemme hyvin kaupallisesti ajatteleva ketterä tiimi, jossa onnistumiset näkyvät välittömästi tulosrivillä. Ison talon resurssit ja kansainvälisen konsernin yhteistyöverkosto luo ainutlaatuiset edellytykset uuden kehittämiseen. Meille on tärkeää että töissä viihdytään ja osataan myös pitää hauskaa. Tästä kertoo mm. erinomaiset tulokset henkilöstökyselyistä.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä meille näköisesi hakemus viimeistään 23.2.2020. Huomioithan, että käynnistämme haastattelut jo hakuaikana.

 

Kerron mielelläni lisää tehtävästä, miltä työpäiväsi saattaisi näyttää tai mitä tällä polulla tulet oppimaan: Jussi Vuorinen, 040 3023500 (ti 11.2. klo 11-12, pe 14.2. klo 13-14, ti 18.2. klo 14-15)  tai jussi.vuorinen@teliacompany.com.

 

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

 

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskus, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme!