(Poistunut julkaisusta)

DEVELOPMENT ENGINEER, Process Control Systems
SSAB Europe Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2018

Raahen terästehtaan prosessikehitysryhmä vastaa rauta- ja terästuotannon sekä kuumavalssaamon tuotantolinjojen optimointitietojärjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä sekä osaltaan prosessikehityksestä. Nykyisen tehtävänhaltijan siirtyessä yhtiön sisällä toisiin tehtäviin, etsimme uutta jäsentä ammattitaitoiseen tiimiimme vastaamaan kuumavalssauksen järjestelmien suorituskyvystä ja toimimaan asiantuntijana prosessikehityshankkeissa ja -projekteissa.

Tässä työtehtävässä pääset kehittämään levyvalssauksen ja prosessitietojärjestelmiä sekä vastaamaan niiden ylläpidosta ja suorituskyvyn hallinnasta. Työhön kuuluu olennaisena osana yhteistyö eri sidosryhmien ja toimittajien kanssa, joten odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja.

Sinulla on DI- tai AMK- insinöörin tutkinto soveltuvalta alalta sekä kokemusta VMS- ja Windows-järjestelmistä sekä relaatiotietokannoista (Oracle, SQL Server). Työssä menestymisessä tarvitaan osaamista sovelluskehitystyöstä suunnittelun ja testauksen osa-alueilta sekä .NET-tekniikoista. Arvostamme myös kuumavalssaus- ja lämpökäsittelyprosessien tuntemusta sekä tietämystä sanomapohjaisesta integraatiosta.

Sinulla on erinomaiset ongelmanratkaisutaidot, hyvät tiimityöskentely- ja viestintätaidot sekä kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa. Sinulla on työhösi oma-aloitteinen, aktiivinen, järjestelmällinen ja kehittymisorientoitunut ote.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän mukavassa tiimissä sekä hyvät mahdollisuudet oman ammattitaidon kehittämiseen kansainvälisessä ympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Prosessitietojärjestelmien kehityspäällikkö Esa Tuomikoski, puh. 040 8443140 (26.6 saakka) sekä Kehityspäällikkö Jarmo Lilja, puh. 040 557 8892 (27.6 – 13.7.)

Jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 20.7.2018.