(Poistunut julkaisusta)

Development Engineer, Embedded Software
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Tehtävän kuvaus

Etsimme nyt sulautetun ohjelmiston kehittäjää Neles Smart Products R&D -tiimiin, Metso Valves -liiketoimintaamme Vantaalle vakituiseen työsuhteeseen. Liiketoimintayksikkömme on erikoistunut teollisuusventtiileihin ja älykkäisiin venttiiliohjaimiin. Tiimimme kehittää venttiiliohjaimia sekä niiden diagnostiikkaa ja kunnonvalvontaa.

Sulautetun ohjelmiston kehittäjänä työskentelet tuotteidemme ytimessä toteuttamassa asiakasvaatimuksia, huomioiden laitteistomme erityispiirteet, kuten pienen energiankulutuksen. Tiimissä pääset työskentelemään esimerkiksi flash-muistien tiedostojärjestelmän, antureiden ajureiden, säätöalgoritmien integroinnin, kenttäväyläkommunikoinnin, automaattisen testauksen ja graafisten käyttöliittymien parissa.

 

Menestyäksesi

Odotamme, että tunnet sulautetut järjestelmät ja sinulla on hyvä ymmärrys ohjelmistokehityksestä sekä soveltuva korkeakoulututkinto. Hallitset C/C++ -kielen ja osaat ehkä Pythonia. Kiinnostus myös Windows-sovellusten kehittämiseen on tehtävässä eduksi.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Työskentelytyylisi on analyyttinen ja aloitekykyinen ja etsit jatkuvasti uusia ratkaisuja. Olet tehokas tiimityöskentelijä ja haluat vaikuttaa itse tuotekehitykseen. Lopullinen vastuualueesi tarkentuu osaamisesi mukaan ja pääset vaikuttamaan työnkuvaasi.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän arvostetussa kansainvälisessä yhtiössä ja toimintaympäristössä. Saat arvokasta työkokemusta ja hyvän mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen. Tueksesi saat mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön sekä arvostetun kansainvälisen yrityksen edut ja kehittymismahdollisuudet.

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa R&D Manager Kaj Schlupp, kaj.schlupp@metso.com.

 

Haethan tehtävään 27.10.2019 mennessä Metso Careers –sivujen kautta.

 

Tietoa tuotteistamme löydät täältä: www.metso.com/ndx

 

Kannustamme työntekijöitämme savuttomuuteen ja olemme Savuton Työpaikka.