(Poistunut julkaisusta)

Development Engineer / Development Manager, Headbox
Valmet

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2020

Haluatko päästä huipputeknologian näköalapaikalle tulevaisuuden suunnannäyttäjäksi?

              

Haemme nyt Jyväskylään kehitysinsinööriä / kehityspäällikköä Valmetin kartonki- ja paperikoneet teknologiayksikön perälaatikon tuoteryhmään tuotekehitys- ja tuotehallintatehtäviin.

Tehtävässä vastaat perälaatikon haastavien mekaanisten tuotekehitys- ja tuotehallintaprojektien onnistuneesta läpiviennistä projektipäällikön roolissa niin sisäisen kuin ulkoisen yhteistyöverkoston kanssa. Osallistut uusien tuotteiden tuotteistamiseen ja nykyisen tuoteperheen tuotehallintatyöhön.

Luonnollisena osana tehtävää annat globaalisti perälaatikkoon liittyvää teknistä tukea toimien tiiviissä yhteistyössä Valmetin muiden toimintojen kanssa. Olet tarvittaessa mukana varmistamassa tuotantokoneiden asiakastoimituksia antaen tuotteeseen liittyvää optimointi- ja trouble shooting tukea.

Tehtävänkuva ja kehityspolku voidaan muokata valittavan henkilön osaamisen ja kokemustaustan mukaan, joten voit olla kokenut konkari tai ammatillisen urasi alussa - tärkeintä on vahva halu kehittää itseäsi ja kasvaa Valmetin kanssa! Tehtävänimikkeesi voi olla joko (vanhempi) kehitysinsinööri tai kehityspäällikkö. Tehtävän sijaintipaikka on Jyväskylä.

Toivomme sinulta

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta, esim. DI-insinööri konetekniikan alalta
  • Aiempaa työkokemusta tuotekehitys- ja/tai tuotehallintatehtävistä
  • Koneensuunnittelun perustietoja - osaaminen tuotteiden moduloinnista, tuotemallinnuksesta, valmistustekniikoista ja laadunvarmistuksesta katsotaan eduksi
  • Paperikoneteknologian osaaminen katsotaan eduksi kuten myös tietämys Design-to-Cost ja hankintatoiminnasta sekä materiaalitekniikasta    
  • Käytät sujuvasti MS Office ohjelmistoja (Excel, PowerPoint, Word)
  • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • Matkustusvalmiutta (keskimäärin 20-30 matkapäivää vuodessa)

Olet analyyttinen, innovatiivinen aito tiimipeluri ja nautit ongelmanratkaisusta. Odotamme sinulta lisäksi järjestelmällisyyttä, itseohjautuvuutta ja innostunutta asennetta. Olet avoin uusille ajatuksille ja tartut ennakkoluulottomasti sinulle annettuihin haasteisiin -  viet pitkäjänteisesti muutoksia eteenpäin ja pystyt tekemään päätöksiä. Yhteistyö asiakkaidemme ja sisäisten sidosryhmien kanssa edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja.

Tarjoamme 

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä aidosti kansainvälisessä työympäristössä. Tässä tehtävässä saat toimia huipputeknologian parissa ja mahdollisuuden auttaa asiakkaitamme menestymään. Saat dynaamisen asiantuntijatiimin täyden tuen sekä hyvän perehdytyksen tehtävään. Sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä oman alasi vahvaksi asiantuntijaksi ja edetä urallasi kokemuksen karttuessa.

Lisätietoja

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisitko kuulla lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa Hannu Turpeinen, Senior Manager, Headbox, puh. +358 40 735 0417, hannu.turpeinen@valmet.com. Puhelimitse tavoittavissa parhaiten pe 8.1. klo 11-12 ja ke 13.1. klo 10-11.

Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 17.1.2021. Liitäthän mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimimme! www.valmet.com/career