(Poistunut julkaisusta)

Development Coordinator – quality, environment and security
3 Step IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Haluatko olla mukana ja kehittämässä yhtä Suomen parhaista työpaikoista? Onko Sinulla kokemusta laatustandardityöstä ja projektien koordinoinnista? Onko kehitystyö intohimosi ja nautitko monipuolisten projektien parissa työskentelystä? Jos tämä sai sinut innostumaan, liity kasvavaan joukkoomme!

Development Coordinator – quality, environment and security

Kasvumme myötä olemme rekrytoimassa joukkoomme uuteen rooliin henkilöä, joka tukee Suomen liiketoimintaamme erityisesti laatu-, ympäristö- ja tietoturvastandardeihin liittyvien tehtävien parissa. Tämän lisäksi arkeesi kuuluu muiden liiketoiminnan keskeisten projektien koordinointi yhteistyössä liiketoiminnan edustajien kanssa.

Tehtäviisi kuuluu:

 • Laatu-, ympäristö- ja tietoturvan standardeihin ja kehitykseen liittyvät tehtävät Suomen liiketoimintayksikössä
  • tehtävien ja asioiden koordinointi ja seuranta
  • raportointi, dokumentointi ja kommunikointi
  • osaamisen varmistaminen ja koulutus
  • sisäisiin ja ulkoisiin auditointeihin osallistuminen
 • Suomen liiketoimintayksikön edustajana toimiminen 3 Step IT Groupin laatu-, ympäristö- ja tietoturvan standardeihin ja kehitykseen liittyvässä toiminnassa
 • Muiden liiketoimintayksikön kehityshankkeiden projektikoordinaattorina toimiminen: suunnittelu, tehtävien seuranta ja raportointi

Odotamme Sinulta:

 • Aiempaa kokemusta laatustandardityöstä ja kehityshankkeiden ja/tai projektien koordinoinnista
 • Kehityshenkistä asennetta
 • Olet systemaattinen, aktiivinen ja rohkea tarttumaan asioihin
 • Kokemus ympäristö- ja tietoturvastandardityöstä on eduksi
 • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi Tradenomi
 • Sinulla on erinomaiset kommunikointi-, neuvottelu- ja esiintymistaidot
 • Suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)

Raportoit tehtävässäsi 3 Step IT Suomen business yksikön Business&Project Managerille ja teet lisäksi tiiviistä yhteistyötä 3 Step IT Groupin muiden laatu-, ympäristö- ja tietoturva vastaavien sekä projektitoimiston kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen uuden roolin kansainvälisessä ja menestyvässä kasvuyrityksessä. Tehtävän ensimmäisenä henkilönä organisaatiossamme pääset vaikuttamaan tehtävän sisältöön ja muodostumiseen, joten tämä on erinomainen tilaisuus innostuneelle ja intohimoiselle toiminnan kehittämisestä syttyvälle henkilölle!

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.5. mennessä osoitteeseen careers@3stepit.com otsikolla ”Development Coordinator”. Huomioithan, että täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, joten käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä 3 Step IT:n Customer Operations Director Johanna Puro-Grönblomilta 14.5. klo 15.00-16.00 ja 18.5. klo 9.00-10.00 p. 0400 190 329.

3 STEP IT TYÖPAIKKANA

Olemme aktiivinen ja energinen porukka joka suhtautuu työntekoon intohimoisella ja iloisella asenteella. Työntekijöidemme mielestä yksi parhaista jutuista on positiivinen ja kannustava ilmapiirimme, sillä olemme onnistuneet säilyttämään suurten kasvupyrähdysten rinnalla pienen yrityksen rennon fiiliksen. Arvostamme toisiamme korkealle tittelistä riippumatta, ja rekrytoimme joukkoomme ainoastaan henkilöitä, jotka suhtautuvat työntekoon kanssamme samalla asenteella. Panostamme henkilöstöömme paljon, sillä tiimimme on menestyksemme rakentamisessa tärkein resurssimme.