(Poistunut julkaisusta)

Developer, viranomaisraportointi
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme nyt Helsinkiin Vallillaan Talouden ja raportoinnin IT Arealle Developeria työskentelemään viranomaisraportoinnin parissa.

 

DEVELOPER, Viranomaisraportointi

 

Tässä tehtävässä vastaat 

Tulet vahvistamaan noin kymmenhenkistä vakavaraisuuslaskennan tiimiämme ohjelmistokehittämisosaamisellasi. Tiimisi koostuu kahdesta muusta Developerista ja raportoinnista vastaavista liiketoiminnan osaajista. Tehtävänäsi on vastata nimettyjen sovellusten ja palveluketjujen kehittämisestä, tuotantokelpoisuudesta, kustannustehokkuudesta sekä laadusta yhteistyössä toimittajayhteistyökumppaneiden kanssa. Vastuualueen järjestelmät ovat osa viranomaisraportoinnin vakavaraisuuslaskennan kokonaisuutta. Roolisi tulee painottumaan ennen kaikkea kehittämiseen, mutta pääset kurkistamaan myös tuotannon maailmaan. Tuotannon osalta tehtäviisi kuuluvat kuuluu poikkeustilanteiden selvitykset ja tarvittaessa yhteydenpito käyttö- ja sovelluspalvelujen tarjoajiin. Hyödynnämme ketterän kehittämisen toimintamalleja, ja työnhallinnan välineinä käytämme Jiraa ja Confluencea.

 

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on useamman vuoden työkokemus ohjelmistokehittämisen tehtävistä ennen kaikkea Datastagella tehdyistä ETL-ratkaisuista. Arvostamme myös SQL- ja SAS-osaamista mutta pääasia on, että olet innokas opettelemaan uusia työkaluja, vaikka osaamisesi näiden suhteen ei olisikaan Datastagen tasolla! Upeaa olisi, jos sinulla on aiempaa kokemusta tietovarastoratkaisuista (DW) ja niihin liittyvistä tietovirroista ja rajapinnoista sekä ja raportointisovellusten kehittämisestä. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta (esim. tietojenkäsittely, matematiikka, IT-tradenomi tai datanomi). Kommunikoit työhön liittyvissä asioissa sujuvasti suomeksi ja englanniksi niin puhuttuna kuin kirjoitettunakin.

 

Työntekijänä olet analyyttinen, ratkaisukeskeinen sekä innokas laajentamaan ja syventämään osaamistasi. Tärkeimpiä sidosryhmiäsi ovat tiimisi ja ulkoiset toimittajat, ja sujuvan yhteistyön vuoksi toivommekin sinulta hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Aiempi kokemus finanssialalta katsotaan eduksi. Tekniset ratkaisut ovat työsi ydin, jota liiketoiminnan tarpeet ohjaavat. Tämän vuoksi toivomme, että olet kiinnostunut vakavaraisuuslaskennasta laajemminkin; yhdistäessämme tekniset ratkaisut liiketoimintaan uskomme pääsevämme parhaaseen lopputulokseen järjestelmäratkaisujen osalta!

 

Tarjoamme sinulle

Tule kanssamme luomaan toimialan parhaita tuotteita ja palveluita yhdessä muiden ammattilaisten kanssa! Olemme OP:ssa muutosmatkalla finanssialan talosta kohti IT-taloa. Pääset työskentelemään moderneissa ja valoisissa tiloissa Vallilan kampuksella hyvien kulkuyhteyksien päässä. Vallilassa työskentelee n. 2 000 työntekijää, jotka pääsevät nauttimaan kampuksen monipuolisesta palvelutarjonnasta lähtien useista työpaikkaravintoloista, kuntosalista sekä fysioterapeutin, hierojan ja parturi-kampaajan palveluista. Ja koska koodin lisäksi ydinosaamistamme ovat pankki- ja vakuutuspalvelut, saat käyttöösi OP:n kattavat työsuhde-edut, kuten henkilöstöehtoiset laina- ja vakuutuspalvelut. Ja toki maksamme osaamisestasi ja tekemästäsi työstä kilpailukykyisen palkan!

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Jätä hakemuksesi tehtävään viimeistään sunnuntaina 27.10.2019. Aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuajan aikana, joten mikäli innostuit tehtävästä ethän aikaile hakemuksen lähettämisen kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Competence Lead Tarja Konttinen. Voit lähettää kysymyksesi osoitteeseen tarja.konttinen(op).fi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

#-LI-POST