Developer, vakavaraisuuslaskenta
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Developer, vakavaraisuuslaskenta 

 

Millainen on tuleva roolisi ja tiimisi? 


Etsimme nyt kehittäjää Helsinkiin osaksi Kehittäminen ja teknologiat -organisaatiotamme, tarkemmin sanottuna osaksi vakavaraisuuslaskennan tiimiämme. Developerina tiimissämme päätehtävänäsi on huolehtia käyttämiemme sovellusten ylläpidosta ja toimivuudesta, olla mukana operatiivisessa tekemisessä sekä osallistua sovellusten kehitystyöhön. Käytännössä siis vastaat nimettyjen sovellusten ja palveluketjujen kehittämisestä, tuotantokelpoisuudesta, kustannustehokkuudesta sekä laadusta yhteistyössä toimittajakumppaneidemme kanssa. Työarkesi koostuu lisäksi mahdollisten tuotannon poikkeustilanteiden selvityksistä ja aktiivisesta yhteydenpidosta käyttö- ja sovelluspalvelujen tarjoajiin.


Tiimimme työskentelee viranomaisraportointiin ja vakavaraisuuslaskentaan liittyvän kehityksen parissa. Noin kymmenen hengen lähitiimisi koostuu ohjelmistokehittäjistä, Solution Analysteista ja tiimimme Product Ownerista. Tiiminä toivomme löytävämme tehtävään uuden jäsenen, joka jakaa arvomme ja toimintatapamme. Ratkomme ongelmia ryhmänä ja luotamme siihen, että jokainen meistä kantaa kortensa kekoon yhteisen päämäärän hyväksi. Joukostamme löytyy oma-aloitteisia yksilöitä, jotka kantavat vastuuta omasta ja yhteisestä tekemisestä.

 

Mitä toivomme sinulta & mitä etsimme hakemuksestasi?

 

Uskomme sinun pääsevän tehtävään nopeasti kiinni, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta esimerkiksi Service Integratorin, System Engineerin, Developerin tai Application Support Engineerin rooleista. Rekrytointimme ei ole missään nimessä salatiedettä, vaan pyrimme kertomaan mahdollisimman selkeästi, millaista osaamista tehtävässä tarvitaan:
•    Vahvaa ohjelmisto- ja/tai ETL- kehitysosaamista 
•    Kokemusta scriptaamisesta (Powershell) sekä jostain ETL-työkalusta (esim. SAS tai DataStage), jotta pystyt tulkkaamaan DataStagea arjessasi. Myös SQL-osaaminen helpottanee tekemistäsi. 
•    Ymmärrystä tietovarastoratkaisuista ja niihin liittyvistä tietovirroista ja rajapinnoista sekä ETL- ja raportointisovellusten kehittämisestä.
•    Kokemusta palveluintegraattorina toimimisesta eri toimittajakumppaneiden välissä.
•    Hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja (sekä suomeksi että englanniksi), sillä tulet tekemään yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa (oma tiimi, toimittajakumppanit, liiketoiminnan edustajat), 

 

Olemme todella tyytyväisiä, jos löydämme tiimiimme tekijän, joka täyttää yllä listattuja asioita, Lisäksi sinun on hyvä tiedostaa, että tiimimme toimii ketterän kehittämisen toimintamallien mukaisesti, joten arvostamme aiempaa kokemusta myös ketterästä työskentelytavasta ja työvälineistä (esim. Jira ja Confluence).

 

Miksi meille kannattaa hakea? 


Finanssialan toimijana voisi helposti kuvitella muuta, mutta olemme yksi Suomen suurimpia IT taloja ja tuotamme asiakkaille näkyvät IT-ratkaisut pääosin itsenäisesti alusta loppuun. Siksi meiltä löytyy tuhansia alan osaajia ja esimerkiksi koodarikulttuuri näyttäytyy jo nykypäivänä vahvana. 

 

Kannustamme ja autamme sinua kehittymään myös ammatillisesti. Meillä on käytössä ns. 70-20-10 -periaate, mikä tarkoittaa, että voit käyttää 70% ajastasi päivittäisiin tehtäviin, 20% työskentelytapojen hiomiseen ja viimeiset 10% vapaasti uusien taitojen oppimiseen. Tämän osuuden voit käyttää esimerkiksi OP Software Academyssa, jossa voit laajentaa osaamistasi monella eri osa-alueella. Voit siis laajentaa osaamistasi työajalla!

 

Saat lisäksi käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilöstörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa. 

 

Kuulostaako sinun tulevalta rooliltasi?

 

Huippua, jos vastasit kyllä! Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta lisää. Voit hakea tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 6.12.2021 mennessä. Mikäli sinulla jäi mieleen jotain kysyttävää, niin lisätietoja roolista ja työskentelystä OP Ryhmässä antaa Competence Leadimme Tarja Konttinen (puh. +35850 3021 112) ma 29.11. klo 14-15 ja pe 3.12. klo 13-14. 

 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  


OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527990
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki