(Poistunut julkaisusta)

Developer-trainee, Process automation
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Haku OP Kiitorata trainee-ohjelmaan on nyt käynnissä! Etsimme 39 ennakkoluulotonta ja rohkeaa talenttia monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun. 

Vahvistamme Kehittäminen ja teknologiat -organisaatiomme Prosessiautomaatioyksikköä Helsingissä nyt Developer-traineella!

 

Developer-trainee, Process Automation

Tehtävässä pääset osallistumaan prosessiautomaatioratkaisuiden tekniseen kehitykseen ja/tai ylläpitoon prosessiautomaatiotyökalupakkia hyödyntäen. Yhdessä muun tiimin kanssa ratkaiset OP Ryhmän eri liiketoimintojen automaatiotarpeita esimerkiksi ohjelmistorobotiikan, työpöytäautomaation ja prosessimoottorin avulla. Oman tiimisi lisäksi työskentelet läheisessä yhteistyössä liiketoimintojen, teknisten asiantuntijoiden sekä esimerkiksi tekoälykehittäjien kanssa.

Trainee-jakson aikana pääset tutustumaan koko kehitysputkeen käyttötapausten tunnistamisesta aina tekniseen toteutukseen ja liiketoimintahyötyjen realisointiin asti.

 

Etsimämme traineen tuntomerkit

Olet suorittanut tai suorittamassa tehtävään soveltuvaa tietoteknistä korkeakoulututkintoa ja olet aidosti kiinnostunut teknologisista mahdollisuuksista liiketoimintaprosessien automatisoimiseksi. Sinulla on esimerkiksi opintojen kautta hankittua prosessiymmärrystä sekä palava halu kehittyä prosessiautomaation osaajaksi. Osaat ohjelmoida jollakin ohjelmointikielellä (esim. Python, Java) sekä olet tarvittaessa halukas opettelemaan uusia. Eduksesi on, jos sinulla on jo kokemusta ohjelmistorobotiikan työkaluista (esim. BluePrism, Robot framework, Nice) tai prosessimoottorialustoista (IBM BAW).  

Tehtävässä toimitaan tiiviissä yhteistyössä useiden eri sidosryhmien kanssa, joten hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ovat tarpeen sekä suomeksi että englanniksi. Sinulla on kyky keskustella liiketoiminnan kanssa heidän tarpeistaan ja pystyt tarvittaessa kääntämään monimutkaisetkin tekniset ratkaisut selkokielelle.

 

Muutama sana meistä…

Prosessiautomaatioyksikön vastuulla on prosessiautomaatioratkaisujen suunnittelu ja toteutus automaatiotyökalupakkia hyödyntäen. Ratkaisemme OP Ryhmän eri liiketoimintojen automaatiotarpeita esimerkiksi ohjelmistorobotiikan, dokumenttien digitalisointiratkaisujen ja prosessimoottorin avulla.

Meillä vastuu tavoitteiden saavuttamisesta on sinulla itselläsi. Työskentelymme ketterästi vaatii itseohjautuvaa työskentelyotetta ja vastuunkantoa. Vaikka arkemme on työntäyteistä, on se myös hauskaa ja innostavaa. Osaamme nauraa ja tarttua haasteisiin positiivisen kautta - toivottavasti sinäkin.

 

…ja syistä, miksi meille kannattaa hakea

OP Ryhmä panostaa prosessiautomaatioon ja saatkin käyttöösi alan moderneimmat työvälineet. Työkavereiksesi saat joukon edelläkävijätiimimme asiantuntijoita, jotka tukevat sinun kehittymistäsi – et siis tule jäämään tehtävissäsi yksin.

Meillä tulet työskentelemään arjen vaativien tehtävien parissa ja sen lisäksi, että saat valtavan määrän työelämäntaitoja ja uutta osaamista, pääset mukaan Suomen johtavan finanssialan toimijan matkaan. Tekemiselläsi ja timanttisella asenteellasi pystyt vaikuttamaan omaan urapolkuusi meillä, tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme rohkeasti eteenpäin! Työllistyt OP:n kirjoille palkalliseen puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen 1.3. – 31.8.2021 ja tarjoamme niin sinulle kuin kaikille trainee-kollegoillesi saman palkkauksen; 2800 € / kk. 

 

Näin hakuprosessimme etenee: 

  • Haku tehtäviin 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/ kautta, josta löydät tehtäväkohtaiset työpaikkailmoitukset sekä lisätietoa Kiitorata trainee-ohjelmasta. 
  • Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 13.11.2020 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme videohaastatteluihin. 
  • Videohaastatteluiden perusteella valitsemme finalistikandidaatit 27.11.2020 mennessä ja infoamme samalla kaikki videohaastatteluvaiheessa mukana olleet hakijat jatkotoimenpiteistä. 
  • Haastattelemme ja ilmoitamme valintapäätökset finalistikandidaateille joulukuun aikana. Kaikki finalistikandidaatit tekevät osana valintaprosessia PAPI-työpersoonallisuusarvioinnit sekä Logiks-kykytestit, jotka läpikäydään hakijan kanssa haastattelun yhteydessä. 
  • Työsuhde solmitaan ajalle 1.3. – 31.8.2021. 

 

Hae osaksi tulevaisuuden tähtijoukkoa! 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa Antero Immonen, Head of Automation, p. 040 594 0490 to 29.10. klo 9-10 ja ke 4.11. klo 9-10.

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta, joten hae mukaan kertomalla meille osaamisestasi ja motivaatiostasi viimeistään 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston kautta osoitteessa https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/. Alamme käsittelemään hakemuksia heti hakuajan auettua, joten tutustu monipuolisiin trainee-tehtäviimme ja lähetä hakemuksesi meille jo tänään! Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.