(Poistunut julkaisusta)

Developer Support Engineer
M-Files Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Kansainvälinen asiakastukiorganisaatiomme vastaa M-Files-ohjelmistojen monipuolisesta ja korkealaatuisesta teknisestä tuotetuesta sekä käytönaikaisista palveluista. Olemme ammattitaitoinen, yhteen hiileen puhaltava tiimi ja ylpeitä erinomaisesta asiakastyytyväisyydestä. Toimintamme kasvaessa haemme ammattitaitoisia kollegoita vahvistamaan tiimiämme Tampereelle.

Developer Support Engineerin tehtävissä analysoit ja ratkaiset haastavimpiakin tuotteisiimme liittyviä teknisiä asioita yhteistyössä tuotekehityksemme, asiakkaidemme, tukitiimiemme sekä muiden sidosryhmiemme kanssa. Pureudut teknisiin ongelmiin, luot virheraportteja ja kehität ratkaisuvaihtoehtoja.

Mitä odotamme sinulta

Ennen kaikkea toivomme sinulta vahvaa osaamista ja kiinnostusta tuotetuessa työskentelyyn. Toivomme, että olet ratkaisukeskeinen, työskentelytyylisi on asiakaslähtöinen ja osaat priorisoida tehtäviäsi. Sinulle on jo kertynyt ohjelmointiosaamista (vähintään yhdestä näistä: C / C++ / C#) ja hallitset perustiedot SQL-tietokannoista sekä tietoverkoista (TCP/IP). Hyvä Windows-osaaminen ja sujuva englannin ja suomen kielen taito auttavat sinua menestymään tehtävässä.

Eduksi katsomme laajemman ohjelmointiosaamisen, VBS-kielen tuntemisen sekä kokemuksen muistivedosten tutkimisesta. Syvällisempi osaaminen verkkoprotokollista ja verkkologien lukemisesta sekä aikaisempi kokemus tukitehtävistä ovat hyödyllisiä tässä tehtävässä.

Mitä tarjoamme

Tähän rentoon, mutta työhönsä ammattimaisesti suhtautuvaan joukkoomme on helppo tulla. Perehdytämme sinut tehtävääsi, tuemme ammatillista kehittymistäsi ja saat vastuuta ja vapautta työsi tekemiseen ja toteuttamiseen. Meillä saat käyttöösi modernit työkalut ja menetelmät. M-Files on palkittu mm. kansainvälisyydestä, teknologiakehityksestä ja vastikään saimme tunnustuksen yhtenä Suomen innostavimmista työpaikoista.

Tutustu kulttuuriimme ja työntekijöihimme urasivuillamme ja tule mukaan tiedonhallinnan vallankumoukseen! Jätä meille vapaamuotoinen hakemuksesi vaikka saman tien, mutta viimeistään 25.9.2019 osoitteessa www.m-files.com/careers. Rekrytointiprosessin päätteeksi tehtävään valitulle henkilölle tehdään hänen suostumuksellaan turvallisuusselvitys.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä tai työskentelystä M-Filesilla vielä ennen hakemuksesi lähettämistä, voit olla yhteydessä Mika Markukseen (mika.markus(a)m-files.com).