(Poistunut julkaisusta)

Developer (SAS)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi etsimme nyt Helsinkiin Vallilaan Developeria.

DEVELOPER (SAS)

Tässä tehtävässä vastaat 

Kehittäjänä tulet sijoittumaan vakuutusliiketoimintaa palvelevalle alueelle, jonka järjestelmäkokonaisuus koostuu tietovarastosta ja sovelluskerroksesta. Kehittämäsi sovellukset ovat henki- ja vahinkovakuutusliikkeen valvontaan, laskentaan ja raportointiin käytettäviä tietojärjestelmiä.

Kehittäjänä vastaat nimettyjen sovellusten ja palveluketjujen, kehittämisestä, tuotantokelpoisuudesta, kustannustehokkuudesta, laadusta ja teknisistä ratkaisuista. Kehität sovelluksia liiketoimintavaatimusten mukaisesti vastaten osaltasi sovellusten tuotantokelpoisuudesta ja laadusta. Raportoit työsi etenemisestä tiimin Product Ownerille ja muille sidosryhmille. Tarvittaessa pidät yhteyttä ulkoisiin toimittajiin tuotannon toimivuuteen liittyvien seikkojen osalta. Lisäksi työhösi kuuluu työmääräarvioiden tekeminen sekä sovellusten dokumentointi.

Mitä odotamme sinulta

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset vahvaa osaamista ohjelmistokehittämisestä SAS:n osalta. Sinulla on kokemusta laajoista tietovarastoratkaisuista (DW) sekä niihin liittyvistä tietovirroista ja rajapinnoista. Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tukee menestymistäsi. Työskentelyotteeltasi olet analyyttinen, ja sinulla on palo ymmärtää ja oppia vakuutusliiketoiminnan lainalaisuuksia. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja viestintätaidot, ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Lisäksi arvostamme Java-osaamista ja kokemusta työseurannan välineistä, kuten Jirasta ja Confluencesta. Aiempi kokemus finanssialalta ja vakuutusliiketoiminnasta katsotaan eduksi. Toivomme, että olet kiinnostunut oppimaan uutta ja kehittämään osaamistasi entisestään.

Tarjoamme sinulle

SAS Developerina pääset työskentelemään osana kymmenhenkistä ketterää kehitystiimiä. Pääset osaksi toimialalla voimakkaasti uudistuvaa ja digitalisoituvaa OP Ryhmää ja saat käyttöösi OP Ryhmän kilpailukykyiset edut.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Jätä hakemuksesi tehtävään viimeistään sunnuntaina 22.9.2019. Aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuajan aikana, joten mikäli innostuit tehtävästä ethän aikaile hakemuksen lähettämisen kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Competence Lead Tarja Konttinen. Tarjan tavoitat numerosta +358 10 25 22904 perjantaina 6.9 klo 14-16 sekä perjantaina 13.9. klo 9-12, tai vaihtoehtoisesti voit lähettää kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen tarja.konttinen(at)op.fi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.