(Poistunut julkaisusta)

Developer (SAS)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Oletko tunnistanut kipinän päästä itse kehittämään entistä vaikuttavampia, suuren ihmisjoukon käytössä olevia, arkea helpottavia ratkaisuja? Haluaisitko päästä vaikuttamaan sellaisiin palveluihin, joita todennäköisesti itsekin arkielämässäsi käytät?

Tulevassa tehtävässä yhdistyvät isot vaikuttamismahdollisuudet, jatkuva työssä kehittyminen ja työkavereilta oppiminen sekä kunnianhimoisten ratkaisujen kehittäminen OP:n yhteisen palvelulupauksen eteen.

Toivomme Sinulta:  

  • SAS -alustan hyvää hallintaa ja työkokemusta kehittäjänä
  • ETL prosessien tuntemista käytännössä
  • Kiinnostusta tietovarastointia ja tietopääoman kehittämistä kohtaan
  • Kehittämisen työkalujen (esim. Confluence, Jira) hallintaa

Miltä tulevaisuutesi näyttää OP:lla?

Kun meikäläisiltä kysyy, mikä työssämme on parasta, vastaus löytyy osaavista kollegoista. Huipputason osaaminen on ylpeytemme, ja koemme työkaverit eniten ammatillista kasvua vauhdittavaksi seikaksi arjessamme. Toisena tulee jatkuva uuden opettelu, kokeileminen ja uusiin teknologioihin panostaminen. Meillä saa ja pitääkin olla valmiina luotaamaan jatkuvasti alan uusia tuulia.

Devaajan työ pankkialalla on yhteiskunnallisesti vaikuttavaa. Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssialan yritys Suomessa ja uudistumme jatkuvasti tavoilla, jotka vaikuttavat miljoonien ihmisten arkeen. Vastuu on jaettu meille kaikille OP:laisille, joten myös sinä olet työlläsi mahdollistamassa tulevaisuuden pankkipalvelua.

Näin haet meille töihin!

Jos saimme sinut innostumaan, ilmianna itsesi meille niin tutustutaan! Kysy lisätietoja tehtävästä puhelimitse tai sähköpostitse Mikko Laine puh.043 8244 189. Jos taas olet näillä puheilla valmis hakemaan tehtävään, lähetä hakemuksesi meille 30.06.2019 mennessä!

Tässä roolissa työskentelet Vallilassa Helsingissä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.