(Poistunut julkaisusta)

Developer, SAP
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Developer (SAP) / Helsinki

Oletko etsimämme finanssialasta kiinnostunut SAP -asiantuntija, jolla on näkemystä talouden ja kirjanpidon SAP-ratkaisuista? Varmistaaksemme kyvykkyytemme kehittää ja ylläpitää talouden järjestelmäratkaisuja sekä tukea talouden prosesseja etsimme nyt tiimimme vahvistukseksi kahta SAP Developeria.

Tulevassa tehtävässä vastaat omalta osaltasi talouden SAP-sovellus- ja prosessikehittämisestä sekä tuotannon hoidon tuesta. Roolissa työskentelet SAP-moduuleiden (FI/CO) kehittämisen parissa ja toimit yhteistyössä toimittajayhteistyökumppaneiden kanssa.

TOIVOMME SINULTA:

  • Kokemusta talouden ja kirjanpidon operatiivisista järjestelmistä erityisesti SAP AFI sekä niiden kehittämisestä
  • Ketterien IT-kehityksen menetelmien hallintaa (Jira- ja Confluence)
  • Ratkaisukeskeistä työotetta ja kykyä viedä asioita itsenäisesti eteenpäin
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi  

LISÄKSI ARVOSTAMME: 

  • Asiantuntemusta yritysten kirjanpidon periaatteista, prosesseista, standardeista sekä viranomaisvaateista 

MITÄ TARJOAMME SINULLE:

Pääset osaksi toimialalla voimakkaasti uudistuvaa ja digitalisoituvaa OP Ryhmää. Tiimissäsi työskentelee alansa innostuneita huippuammattilaisia ja kollegat ovat käytettävissäsi sparrailuun ja uuden oppimiseen. Vastuualueesi on monipuolinen ja pääset aidosti vaikuttamaan oman roolisi muotoutumiseen organisaatiossa. Luonnollisesti saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi ovat myös esimiehesi ja kollegasi. Lisäksi saat OP Ryhmän kilpailukykyiset edut.

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssialan yritys Suomessa ja uudistumme jatkuvasti tavoilla, jotka vaikuttavat miljoonien ihmisten arkeen. Vastuu on jaettu meille kaikille OP:laisille, joten myös sinä olet työlläsi mahdollistamassa tulevaisuuden pankkipalvelua.

NÄIN HAET MEILLE TÖIHIN!

Jos saimme sinut innostumaan, ilmianna itsesi meille niin tutustutaan! Kysy lisätietoja tehtävästä puhelimitse tai sähköpostitse Mikko Laine (puh. 043 824 4189). Jos taas olet näillä puheilla valmis hakemaan tehtävään, lähetä hakemuksesi meille 25.06.2019 mennessä!