(Poistunut julkaisusta)

Developer, Rajapintapalvelut
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Kun rakennamme jotain, jota ei vielä ole, tarvitsemme joukkoomme parhaita asiantuntijoita näyttämään rohkeasti suuntaa. Miltä kuulostaa – oletko valmis hyppäämään mukaan? Etsimme nyt API-Devauksen ammattilaista Ouluun vahvistamaan Kehittäminen & Teknologiat -toiminnon Tiedonhallinta heimoa. Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme nyt API Developeria Ouluun

 

API Developer

 

API Developerina liityt API-rajapintoja ketterästi kehittävään tiimiimme, jonka tehtävänä on palvella koko OP-ryhmää ja tarjota modernien API:en hyödyt. Työssämme käytämme mm. seuraavia teknologioita: JAVA, AWS, REST, APIGEE, Python, GIT, Json,Spring/Spring Boot, Maven, Robot Framework, Jenkins, Splunk, JBoss. Lisäksi hyödynnämme pilvipalveluita, kun rajapintapalveluita viedään tuotantoon AWS:ään. DevOps-hengen mukaisesti haluamme automatisoida ohjelmistokehitykseen, testaamiseen ja ylläpitoon liittyvän tekemisen.

 

Mitä odotamme sinulta

  • Kokemusta edellä mainituista ohjelmointikielistä ja työkaluista
  • Intohimoa kirjoittaa laadukasta koodia ja kehittää omaa osaamistasi
  • Hyviä tiimityöskentelytaitoa ja oma-aloitteisuutta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • DevOps-mindset:iä

Arvostamme aikaisempaa

  • DB ja Cloud Services-kokemusta
  • Työkokemusta DevOps-kulttuurissa

 

Miksi OP – Mitä tarjoamme sinulle?

Tule kanssamme luomaan toimialan parhaita tuotteita ja palveluita yhdessä muiden ammattilaisten kanssa! Huippuosaavat kollegat koetaan meillä eniten ammatillista kasvua vauhdittavaksi seikaksi arjessamme. Arvostamme intohimoa tuottaa laadukasta koodia, johon liittyvä automaatio on uudelleenkäytettävää ja jonka dokumentaatio on korkeatasoista. Kyky tunnistaa riippuvuuksia, ongelmia ja riskejä sekä toimia näiden pohjalta ratkaisukeskeisesti on meille tärkeää. Ajattelemme, että jokainen tiimiläinen on osaltaan tekemässä OP:sta ketterämpää organisaatiota, joten arvostamme jokaisen omaa itseohjautuvaa työpanosta ja näkemystä erilaisista tavoista päästä hyviin lopputuloksiin.

 

Henkilökuntaetuihimme kuuluvat henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Lisäksi saat käyttöösi kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Lisäksi tarjoamme liikunta- ja kulttuuriedun sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa. Isona talona meillä toki on myös tarjota ison talot edut henkilökohtaiselle ammatilliselle kasvulle ja kehittymiselle. Kurkkaa lisää arjestamme ja laitahan samalla uudenkarhea OP Tech - Podcastimme kuunteluun!

 

Näin haet meille töihin:

Näetkö sinä API-talouden mahdollisuudet? Tutustutaan ihmeessä lisää! Voit hakea tehtävää suoraan viimeistään 8.3.2020 ja kysyä lisätietoa sähköpostitse PO Jonna Virtaselta jonna.m.virtanen (at) op.fi.

Olemme sinuun yhteydessä heti käsiteltyämme hakemuksesi, joten sinun ei tarvitse odotella turhia. Toivottavasti pääsemme pian jatkamaan keskustelua kanssasi!

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet, ja hänelle teetetään turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.