(Poistunut julkaisusta)

Developer, Rajapintapalvelut
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Entistä vauhdikkaampi matka kohti liiketoiminnan ja teknologian tiiviisti yhdistävää teknologiataloa on siis käynnissä. Tällä matkalla tiimien ja tiimeissä työskentelevien Developereiden rooli kasvaa entisestään. Tähän avuksemme etsimme Developereita Helsinkiin

 

Developer, Rajapintapalvelut

 

Tehtävästä

 

Tässä tehtävässä vastaat kriittisistä rajapintapalveluista koko niiden elinkaaren ajan suunnittelupöydältä tuotantoon asti. Käännät toiminnalliset ja tekniset vaatimukset yksityiskohtaiseksi designiksi ja korkealaatuiseksi softaksi. Tuotat tehokkaasti laadukkaita palveluita OP ryhmän omaan sekä kumppaniemme käyttöön, modernein kehitysmenetelmin.

 

Mitä odotamme sinulta

 

Ohjelmistokehittäjänä menestyäksesi sinulla tulee aina olla asiakas ajattelusi keskiössä, mutta myös aito kiinnostus digitaalisten palveluiden rakentamiseen ohjelmistokehityksen keinoin. Saat ihmiset innostumaan ja omaat erinomaiset yhteistyö- ja verkostointitaidot. Hahmotat hyvin monimutkaiset kokonaisuudet, olet luova, ja löydät koodillasi ratkaisuja asiakaskokemuksen parantamiseen. 

 

Sinulla on hyvä paineensietokyky ja osaat johtaa itseäsi itseohjautuvassa tiimissä. Autat tiimiä omalta osaltasi menestymään. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä puhuttuna että kirjoitettuna.

 

Muut menestymisen eväät:

 

- kokemusta JAVA-ohjelmoinnista

- hyvä olla kokemusta: AWS, REST, Apigee, tietokannat, Maven, Spring/Spring Boot, Docker, Microservices, Robot framework, Jenkins, Splunk, JBoss, Python, Git.

- modernit ohjelmistokehitysmenetelmät sekä välineet mukaan lukien Continuous Integration (CI) / Continuous Delivery (CD)

- Agile sekä DevOps periaatteiden ymmärtäminen

- aito kiinnostus kehittyä ohjelmistokehityksen saralla

- etuna on pankki- ja finanssialan ohjelmistokehityksen arkkitehtuurien ja työkalujen tuntemus

 

Mitä tarjoamme

 

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan finanssialan suurimman työnantajan muutokseen ja päästä vaikuttamaan siihen. Työskentelet näköalapaikalla yhdessä Suomen johtavista ohjelmistokehitystaloista. Pääset tekemään käytännön juttuja ja näet oman kätesi jäljen. Tule luomaan kanssamme ihmisille parhaat työn tekemisen puitteet ja asiakkaillemme parhaat palvelut. Pääset työskentelemään aidosti uudistavien teknisten ratkaisujen parissa, yhdessä liiketoiminnan kanssa kohti yhteistä tavoitetta.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimin Product Owner Jonna Virtanen. Saat Jonnan myös kiinni sähköpostilla jonna.m.virtanen@op.fi. Tarvittaessa lisätietoja myös Competence Lead Arto Nuutilalta, arto.nuutila@op.fi

 

Hae tehtävää 21.8.2019 mennessä. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely ja perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 150 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista, joista Baltiassa noin 100.