(Poistunut julkaisusta)

Developer, Mobile Payments (kaksi positiota)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

DEVELOPER, MOBILE PAYMENTS (KAKSI POSITIOTA)

 

Oletko tunnistanut kipinän päästä itse kehittämään entistä vaikuttavampia, suuren ihmisjoukon käytössä olevia, arkea helpottavia ratkaisuja? Haluaisitko olla mukana rakentamassa sellaisia mobiilimaksamisen palveluita, joita todennäköisesti itsekin arkielämässäsi käytät? Suomen suurimmassa finanssitalossa tämä on todella mahdollista!

 

 

MITÄ PÄÄSET TEKEMÄÄN DEVELOPERINA OP:LLA?

 

Me OP:lla edistämme pankkialan digitalisaatiota alan kärjessä, jotta voimme tulevaisuudessakin tarjota yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme laadukkainta mahdollista pankkipalvelua ja fiksumpia tapoja asioida mobiilisti. Tähän tarvitsemme juuri sinun apuasi - etsimme nyt kahta uutta Developeria mobiilimaksamisen ratkaisujen pariin noin kymmenen hengen tiimiin Ouluun.

 

Pääset tiimissämme työskentelemään mobiilimaksamiseen liittyvien kokonaisuuksien, esimerkiksi useaan kertaan palkitun Pivon parissa. Mobiilimaksamisen merkitys ja mahdollisuudet kasvavat koko ajan, mikä tarkoittaa myös sitä, että pääset työssäsi ratkaisemaan asiakkaiden ostamiseen liittyviä haasteita sekä konkreettisesti tekemään heidän arjestaan sujuvampaa. Tarkempi tehtäväkuvasi voidaan katsoa sen mukaan, haluatko keskittyä mobiiliteknologioihin vai mobiilimaksamisen backendiin.

 

Käytämme mobiilimaksamisen järjestelmien kehityksessä seuraavaa stackia: Node.js, Java, Ruby on Rails, React Native, Objective-C, Swift, Android ja AWS.

 

 

SINULTA TOIVOMME ENSISIJAISESTI:

 

 • Aikaisempaa työkokemusta iOS- ja/tai Android-kehityksestä tai backend-kehityksestä
 • Intohimoa kirjoittaa laadukasta koodia ja kehittää omaa osaamistasi
 • Hyviä tiimityöskentelytaitoa ja oma-aloitteisuutta
 • Sujuvaa englannin kielen taitoa

 

 

KATSOMME EDUKSI:

 

 • Suomen kielen taidon
 • Aikaisemman kokemuksen mainituista teknologioista
 • Kyky hahmottaa monimutkaisua kokonaisuuksia
 • Positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne

 

 

TÄTÄ KAIKKEA TARJOAMME SINULLE:

 

 • Kilpailukykyinen kompensaatio
 • Rahanarvoiset henkilökuntaedut ja alennukset OP:n omista tuotteista
 • Mahdollisuus tehdä yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä
 • Huippuosaava tiimi, joka vauhdittaa myös omaa kehittymistäsi
 • Kattava työterveyshuolto, laaja hoitokuluvakuutus ja täysajan tapaturmavakuutus
 • Liikunta- ja kulttuurietu
 • Mahdollisuus edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa

 

 

MILTÄ TYÖSI JA URASI OP:LLA NÄYTTÄÄ?

 

Huippuosaavat kollegat koetaan meillä eniten ammatillista kasvua vauhdittavaksi seikaksi arjessamme. Arvostamme intohimoa tuottaa laadukasta koodia, johon liittyvä automaatio on uudelleenkäytettävää ja jonka dokumentaatio on korkeatasoista. Kyky tunnistaa riippuvuuksia, ongelmia ja riskejä sekä toimia näiden pohjalta ratkaisukeskeisesti on meille tärkeää. Ajattelemme, että jokainen tiimiläinen on osaltaan tekemässä OP:sta ketterämpää organisaatiota, joten arvostamme jokaisen omaa itseohjautuvaa työpanosta ja näkemystä erilaisista tavoista päästä hyviin lopputuloksiin. Koska vastuualueesi ovat sovittavissa omien toiveidesi ja osaamistasosi mukaan, tehtävä tarjoaa haastetta niin uransa alkuvaiheessa olevalle kuin kokeneemmallekin tekijälle.

 

 

NÄIN HAET MEILLE TÖIHIN:

 

Voisiko tämä tehtävä fintechin ytimessä sopia juuri sinulle? Tutustutaan ihmeessä lisää! Voit hakea tehtävää suoraan viimeistään 31.10.2019 tai kysyä lisätietoa sähköpostitse tai puhelimitse tiimin esimieheltä Jukka Merisalolta (jukka.merisalo@op.fi, +358405344230).

 

Olemme sinuun yhteydessä heti käsiteltyämme hakemuksesi, joten sinun ei tarvitse odotella turhia. Toivottavasti pääsemme pian jatkamaan keskustelua kanssasi!

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet, ja hänelle teetetään turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.