(Poistunut julkaisusta)

Developer, Insurance Software (open application)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa. 

 

Developer, Insurance Software (open application)

 

Ohjelmistokehityksen ammattilaisena työskentelet huippuluokan asiakas- ja työtekijäkokemuksemme alkulähteellä. Pohjola Vakuutusliiketoiminta on toinen OP-ryhmän peruspilareista ja sen tärkeät kohderyhmät ovat henkilö- ja yritysasiakkaat. Kuten olemme huomanneet tänä Korona-aikana, laadukkaat digitaaliset palvelut ovat nousseet erittäin tärkeäksi asiakaspalvelun muodoksi. Ja ei ainoastaan pandemian vaikutuksesta, vaan myös aina silloin kun kiireiset asiakkaamme ja asiakasyrityksemme haluavat hoitaa heille tärkeät vakuutusasiat, milloin vain, missä vain -24/7, helposti, turvallisesti ja mobiilisti. Tule sinäkin ohjelmistokehityksen ammattilaisena omalta osaltasi takaamaan OP:n vakuutusasiakkaille ja työntekijöille mielenrauhaa.

 

Tehtävistä 

 

Vakuutusalueen ohjelmistokehityksessä siirrymme ketterän työskentelyn lisäksi DevOps-kulttuuriin. Tämä tarkoittaa sitä, että työssäsi sinulla on mahdollisuus kehittyä oman osaamisalueesi ulkopuolelle ja siten ottaa laajempaa vastuuta. Developerina voit kehittyä esimerkiksi seuraaville alueille: Agile Master, back-end/front-end, infra, UI/UX design, testiautomaatio, performance-testaus, CI/CD tai monitorointi. Etsimme Insurance Software-alueelle useampaan tiimiin kokeneita tekijöitä seuraaviin avainrooleihin:

 

 • Lead Developer, Johtaa kehitystä, tekee operatiivisia päätöksiä teknisiin asioihin ja tekee normaalin toteutustyön ohella myös suunnittelua tiimin tulevista tehtävistä.
 • Developer, Toteuttaa ja suunnittelee ohjelmistokehitystä.
 • Designer, Suunnittelee käyttöliittymää & käyttökokemusta, haastattelee käyttäjiä, vastuussa isossa kuvassa palveluiden ulkoasusta & käytettävyydestä.
 • Test Engineer, Suunnittelee testauksen & toteuttaa testiautomaatiota.

 

Mitä odotamme sinulta 


Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on laaja ohjelmistokehitys- ja/tai testiautomaatiokokemus. Sinulla on taustaa suuressa organisaatiossa työskentelystä tai isojen yritysten kanssa työskentelystä. Verkostoidut luontevasti ja viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin lukuisten toimijoiden ja toimittajien kanssa. Työotteesi on vahvasti ratkaisukeskeinen, ja pysyt rauhallisena kiireisessäkin tilanteessa etkä hätkähdä pienestä. Odotamme sinulta halua kehittää itseäsi ja motivaatiota oppia uutta.

 

Etsimme hakemuksestasi 


Tarvitset kokemusta seuraavista meillä käytettävistä teknologioista:

 

 • Front-end Javascript, Node.js, React
 • Back-end Java, Spring MVC / Spring Boot, Apigee, REST API
 • Infra AWS, Docker, Kubernetes, JBoss, Linux CLI, Liferay, Dynatrace, Splunk
 • Testing Robot Framework, Python, Loadrunner, HP ALM

 

Eduksi on, jos sinulla on:

 • kokemusta pankki- ja finanssialalta
 • kokemusta DevOps-kulttuurista

 

Tarjoamme sinulle 

 

OP:n sisäisissä kyselyissä työntekijämme mainitsevat usein työnsä parhaaksi puoleksi työyhteisön ja kollegansa, mistä olemme ylpeitä. Tämän lisäksi sinulle on tarjolla: 

 • vakaa työympäristö, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja
 • kilpailukykyinen kompensaatio
 • rahanarvoiset henkilökuntaedut ja alennukset OP:n omista tuotteista
 • OP Software Academy, oma sisäinen oppimisen alustamme, jossa pääset kehittämään osaamistasi
 • kattava työterveyshuolto, laaja hoitokuluvakuutus ja myös vapaa-ajan kattava tapaturmavakuutus
 • liikunta- ja kulttuurietu
 • mahdollisuus edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa

 


Lisätiedot ja hakuohjeet 


Haethan tehtäviin viimeistään sunnuntaina 28.10.2020 mennessä lähettämällä meille hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Kirjoitathan hakemuskirjeeseesi tarkemmin mihin rooliin haet ja miten haluaisit kehittyä tehtävässä ja urallasi.

 

Lisätietoja tehtävistä antaa Lauri Aarnio, Competence Lead. Laurin tavoitat parhaiten sähköpostitse etunimi.sukunimi(a)op.fi tai myös puhelimitse +358 50 4836606.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet, ja hänelle teetetään turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.
 
 
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. 

 

#LI-HR1