Developer, Henkivakuuttamisen ratkaisut
OP Ryhmä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

(SENIOR) BACKEND DEVELOPER

 

Kiinnostaisiko sinua vakaa ja vastuullinen työnantaja, joka on myös tuonut ketterät menetelmät suunnittelupöydältä käytäntöön? Meistä tämä on oikein relevantti toive, ja meillä se toteutuu. OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja, mutta myös yksi suurimmista softataloista. Tuotamme ja kehitämme pankki-, vakuutus-, varallisuudenhoito- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Tavoitteenamme on, että jokainen kohtaaminen kanssamme on huippuluokkaa, ja tähän tarvitsemme juuri sinun apuasi. Meillä on tällä hetkellä avoinna pääkonttorillamme Helsingin Vallilassa Henkivakuutus-heimossa (Senior) Backend Developerin tehtävä, ja mikäli Lead Developerin tehtävä olisi sopivampi seuraava askel sinulle, sekin onnistuu. Lue lisää ja hae tehtävään, vaikka tältä istumalta. Tervetuloa OP:lle!

 


MITÄ PÄÄSET TEKEMÄÄN (SENIOR) SOFTWARE DEVELOPERINA OP:LLA?
 
Keskeisimpänä tavoitteena meillä Henkivakuutus-heimossa on tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja lisäarvoa, mikä luonnollisesti edellyttää saumatonta toimivuutta myös vakuuttamisessa käyttämiltämme taustajärjestelmiltä. Tällä hetkellä työskentelemme läheisessä yhteistyössä eri toimittajakumppanien kanssa varmistaaksemme tämän lopputuloksen. Haluamme nyt entisestään vahvistaa omaa kompetenssiamme tällä alueella, joten olisit uuden tiimin ensimmäisiä jäseniä meillä OP:lla. Tämä tarkoittaa, että pääsisit myös rakentamaan uutta ajattelutapaa ja vahvasti vaikuttamaan tiimin toimintatapoihin.

 

Päivittäisellä tasolla työpöydälläsi on backendiin painottuvan koodaamisen lisäksi Ops-puolen tekemistä (esim. skriptaamista, automaatiota, ympäristöjen pystyttämistä ja Infrastructure as Code). Enimmäkseen kirjoitamme Javalla, minkä lisäksi käyttöliittymämme on koodattu Reactilla. Automaattiputkien luomisessa käytämme Jenkinsiä. Olemme parhaillaan siirtymässä AWS-ympäristöön sekä hyödyntämään aikaisempaa enemmän konttiteknologiaa, mikä tuo työhömme mukavasti uusia aspekteja lähitulevaisuudessa.

 

(Senior) Backend Developerin tehtävä tarjoaa tarvittaessa haastetta kokeneemmallekin tekijälle, mutta vähintään toivomme sinulta aikaisempaa ohjelmointityökokemusta yhdestä aikaisemmasta tehtävästä. Mikäli toivot tehtävältäsi laajempaa kokonaisvastuuta, sinun on mahdollista myös aloittaa Lead Developerin roolissa. Sorvataan tehtäväsi yhdessä sellaiseksi, että se vastaa parhaalla mahdollisella tavalla uratoiveisiisi. Voit hakea meille myös ilman aikaisempaa kokemusta finanssialasta.

 

 

SINULTA TOIVOMME ENSISIJAISESTI:
 
•    Aikaisempaa ohjelmointityökokemusta agiilissa ympäristössä
•    Vahvaa Java- ja AWS-osaamista

•    DevOpsin mukaista ajattelutapaa

•    Proaktiivista ja itseohjautuvaa työskentelytapaa
•    Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  
  

TÄTÄ KAIKKEA TARJOAMME SINULLE:

 

OP:n sisäisissä kyselyissä työntekijämme mainitsevat usein työnsä parhaaksi puoleksi työyhteisön ja huippuosaavat kollegansa, mistä olemme ylpeitä. Pääset osaksi yritystä, jossa kehitetään toimialan parhaita tuotteita ja palveluita. Arjessa on tietenkin mukavaa työskennellä arkkitehtonisesti vaikuttavassa ympäristössä ja hyvien kulkuyhteyksien päässä lähes mistä vain. OP:laisena sinulle on tarjolla:

 • Vakaa työympäristö, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja.
 • Rahanarvoiset henkilökuntaedut ja alennukset OP:n omista tuotteista
 • OP Software Academy, oma sisäinen oppimisen frameworkimme, jossa pääset kehittämään ja validoimaan osaamistasi työajalla mentorin kanssa
 • Kattava työterveyshuolto, laaja hoitokuluvakuutus ja myös vapaa-ajan kattava tapaturmavakuutus
 • Liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa

 

 

NÄIN HAET TEHTÄVÄÄ:
 
Voisiko tässä olla juuri sinulle sopiva seuraava askel urallasi? Tutustutaan ihmeessä lisää! Voit hakea meille suoraan viimeistään 07.03.2021 tai kysyä lisätietoa tehtävistä tai OP:lla työskentelystä sähköpostitse Tech Lead, Sanna Haleniukselta, etunimi.sukunimi(at)op.fi. Liitäthän hakemukseesi sekä CV:si että lyhyen hakemuskirjeen PDF-muotoisina.
 
Olemme sinuun yhteydessä heti käsiteltyämme hakemuksesi, joten sinun ei tarvitse odotella turhia. Toivottavasti pääsemme pian jatkamaan keskustelua kanssasi! Tätä ennen voit vaikkapa ottaa mukavan asennon nojatuolissasi ja ottaa kuunteluun OP Tech -podcastin, jossa jutellaan finanssialan teknologiasta meidän näkökulmastamme. Kehittämisen ja innovaatioiden toimialueesta pääset puolestaan lukemaan lisää täällä.

 

OP:n rekrytointeja edistetään normaalisti koronaviruksesta huolimatta. Voit siis hakea avointa työpaikkaa kuten ennenkin - me pidämme huolen rekrytoinnin sujuvasta etenemisestä ja autamme sinua valmistautumaan rekrytointiprosessin eri vaiheisiin. Rekrytointiprosessiin kuuluvat kasvokkaiset haastattelut on korvattu toistaiseksi videotapaamisilla. Huomioithan, että täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
 
Tehtävään valittavilta henkilöiltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet, ja heille teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

#LI-HEIDIR

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1425007
 • Tehtäväalue: IT
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 7.3.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki