(Poistunut julkaisusta)

Developer, Helsinki tai Tampere
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi etsimme nyt Palvelukeskus & Prosessit -organisaatioon Prosessitehokkuuden Automaatio-osaamiskeskittymään Helsingin Vallilaan tai Tampereelle

DEVELOPERIA

Developerin tehtävässä vastaat ohjelmistorobotiikan tuloksekkaasta ja laadukkaasta määrittelystä sekä mallintamisesta sekä prosessiautomaation kehittämisestä. Osallistut myös robotiikkaan liittyvän dokumentaation ylläpitoon sekä toimintamallien ja hallintamallin kehittämiseen. Tehtävässäsi selvität myös uusien työkalujen hyödyntämismahdollisuuksia eri liiketoiminnan osa-alueissa. Kehittäjänä pääset näkemään oman kädenjälkesi tuotantoon asti.

Prosessiautomaation kehittäjänä tulet osaltasi toteuttamaan automaatioasteen kasvattamista. Kehittäjänä sinun tehtävänäsi on vastata tuloksekkaasta ja laadukkaasta teknisestä toteutuksesta tai arkkitehtuurista. Yhdessä tehty työ huipentuu automatisoituun prosessiin tai sen osaan, jonka olette määritelleet ja toteuttaneet ohjelmistorobotiikkaa, tekoälyä tai näiden kombinaatioita hyödyntämällä.

Mitä odotamme sinulta

Tehtävään valittavalta henkilöltä odotamme vahvaa ohjelmistorobotiikan määrittelyn, prosessien ja mallintamisen ymmärrystä. Odotamme myös ymmärrystä laadunhallinnasta, prosessikehittämisestä ja IT –kehittämisestä. Oleellista tehtävässä on myös verkostoitumistaito sekä sidosryhmäyhteistyö.

Etsimme osaajaa, joka ymmärtää ohjelmistorobotiikan ja muiden teknisten mahdollisuuksien hyödyntämisen merkityksen liiketoiminnan digitalisoinnissa. Kokemus jonkin ohjelmistorobotiikkasovelluksen käytöstä, kuvantunnistuksesta tai testiautomaatiosta on eduksesi. Ohjelmointitaustaa sinulla on hyvä olla, esimerkiksi Java, .NET, C# tai Python. Ymmärrät modernin API-vetoisten palveluiden edut ja mitä niiden pyörittäminen verkossa tarkoittaa.  Tarjoamme oppimisväylän ja urapolun joko tuotekehitykseen tai johtavaksi asiantuntijaksi.

Eduksi katsotaan ymmärrys OP:n järjestelmistä.

Korostamme valintakriteereissä:

  • Päätöksentekokyky
  • Tuloshakuisuus ja suoritusorientoituneisuus
  • Vaikuttamisen ja vakuuttamisen taito
  • Taito verkostoitua sidosryhmien sisällä
  • Tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen tutkinto

Tehtävässä edellytetään hyvää englannin kielen taitoa.

Mitä saat meiltä

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän uuden OP -mallin ytimessä. Tarjoamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi ovat myös esimiehesi ja kollegasi, et siis jää tehtävässä yksin.

Hakijan kokemustason pohjalta tarjottava tehtävä voi olla myös Senior -tasoinen.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaakko Ahopelto (puh. 050 491 1711) perjantaina 4., 11. ja 18. ja 25.1.2019 klo 11-12.

Hae tehtävää 31.1.2019 mennessä OP:n Urasivuston kautta. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime metreille, sillä käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistamme luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme huumausainetestin ja terveyskyselyn.