(Poistunut julkaisusta)

Developer, Front End
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

FRONT-END DEVELOPER

Oletko tunnistanut kipinän päästä itse kehittämään entistä vaikuttavampia, suuren ihmisjoukon käytössä olevia, arkea helpottavia ratkaisuja? Haluaisitko päästä vaikuttamaan sellaisiin palveluihin, joita todennäköisesti itsekin arkielämässäsi käytät.

Tulevassa tehtävässä yhdistyvät isot vaikuttamismahdollisuudet, jatkuva työssä kehittyminen ja työkavereilta oppiminen sekä kunnianhimoisten ratkaisujen kehittäminen OP:n yhteisen palvelulupauksen eteen. Työpaikkasi sijaitsee joko Helsingin Vallilassa tai Oulun toimistollamme.

OHJELMISTOKEHITTÄJÄNÄ OP:LLA

OP:n ohjelmistokehittäjänä pääset mukaan rakentamaan ja uudistamaan asunto- ja kuluttajarahoituksen palveluita sekä myös kehittämään ja tukemaan digimarkkinointia. Teemme OP:lla muutosmatkaa, joka mullistaa sekä oman työmme että asiakkaillemme tuottamamme palvelut. Uusi ketterämpi toimintamalli otetaan vaiheittain käyttöön koko organisaatiossa ja siinä vastuu ja vapaus jakautuu kaikille OP:laisille. 

TOIVOMME SINULTA:

  • Vahvaa kokemusta web-sovelluskehityksestä moderneilla front end teknologioilla, kuten javascript, node.js, react, angular tai vue.js, mukaan lukien html ja css. Fullstack -kokemus on etu.
  • Vahvaa ymmärrystä Agilesta palvelukehityksestä pitäen sisällään jatkuvan parantamisen, integroinnin (CI) ja julkaisemisen (CD)
  • Intoa opiskella uusia ohjelmointikieliä  

EDUKSI KATSOMME

  • Kokemuksen hybridiympäristöistä (cloud + datacenter) 
  • Kokemuksen tiimin sparraamisesta tai mentoroimisesta sekä halun auttaa muita kehittymään ja onnistumaan

MILTÄ TYÖSI JA URASI OP:LLA NÄYTTÄÄ?

Kun ohjelmistokehittäjiltämme kysyy, mikä työssä on parasta, vastaus löytyy työkavereista. Huippuosaavat kollegat koetaan meillä eniten ammatillista kasvua vauhdittavaksi seikaksi arjessamme. Toisena seikkana kehittymiseen vaikuttaa jatkuva uuden opettelu, kokeileminen ja uusiin teknologioihin panostaminen. Meillä saa ja pitääkin olla valmiina luotaamaan jatkuvasti alan uusia tuulia.

Ohjelmistokehittäjän työ pankkialalla on yhteiskunnallisesti vaikuttavaa. Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssialan yritys Suomessa ja uudistumme jatkuvasti tavoilla, jotka vaikuttavat miljoonien ihmisten arkeen. 

NÄIN HAET MEILLE TÖIHIN!

Jos innostuit, ilmianna itsesi meille niin tutustutaan! Kysy lisätietoja tehtävästä puhelimitse tai sähköpostitse Johanna Lintuselta, (puh.050 591 9340 tai johanna.lintunen@barona.fi ). Jos taas olet näillä puheilla valmis hakemaan tehtävään, lähetä hakemuksesi meille 16.6.2019 mennessä!