(Poistunut julkaisusta)

Developer, Contact Center Solutions
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

DEVELOPER, CONTACT CENTER SOLUTIONS

 

Oletko tunnistanut kipinän päästä itse kehittämään entistä vaikuttavampia, suuren ihmisjoukon käytössä olevia, arkea helpottavia ratkaisuja? Haluaisitko olla mukana rakentamassa sellaisia palveluita, joita todennäköisesti itsekin arkielämässäsi käytät? Suomen suurimmassa finanssitalossa tämä on todella mahdollista!

 

 

MITÄ PÄÄSET TEKEMÄÄN DEVELOPERINA OP:LLA?

 

Me OP:lla edistämme pankkialan digitalisaatiota alan kärjessä, jotta voimme tulevaisuudessakin tarjota yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme laadukkainta mahdollista pankkipalvelua. Tähän tarvitsemme juuri sinun apuasi - etsimme nyt uutta Developeria noin kymmenen hengen tiimiin.

 

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään erityisesti Genesys-järjestelmämme parissa. Genesyksellä on suuri merkitys niin sisäisen kuin ulkosenkin kommunikaatiomme sujuvuuden kannalta, mikä korostaa työpanoksesi tärkeyttä. Olet mukana niin Genesykseen suoraan tehtävissä muutoksissa kuin sen ympärille toteutettavissa integraatioissakin. WIR-toiminnallisuuden kehittäminen on myös työpöydälläsi. Pääset tehtävässä halutessasi toimimaan tiimisi agile masterina, mutta suoranaista esimiesvastuuta sinun ei tarvitse ottaa. Tehtävässä tarvitaan erityisesti vahvaa Java-osaamista, mutta myös muiden stackissamme olevien teknologioiden osaaminen ja käyttökokemus ovat sinulle eduksi.

 

Stackistamme OP:lla löytyvät muun muassa seuraavat teknologiat: REST, HTML5, Java, JavaScript, SQL, Sprint/Spring Boot, Docker, Kubernetes, AWS

 

 

SINULTA TOIVOMME ENSISIJAISESTI:

 

 • Vahvaa Java-osaamista
 • Aikaisempaa kokemusta ERP-integraatioista
 • Kokemusta Genesyksen tai vastaavan järjestelmän parissa työskentelemisestä
 • Sujuvaa englannin kielen taitoa

 

 

KATSOMME EDUKSI:

 

 • Suomen kielen taidon
 • Muiden stackistamme löytyvien teknologioiden osaamisen
 • Reititysperiaatteiden ja älyverkkopalveluiden tuntemisen

 

 

TÄTÄ KAIKKEA TARJOAMME SINULLE:

 

 • Kilpailukykyinen kompensaatio
 • Rahanarvoiset henkilökuntaedut ja alennukset OP:n omista tuotteista
 • Mahdollisuus tehdä yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä
 • Huippuosaava tiimi, joka vauhdittaa myös omaa kehittymistäsi
 • Kattava työterveyshuolto, laaja hoitokuluvakuutus ja täysajan tapaturmavakuutus
 • Liikunta- ja kulttuurietu
 • Viihtyisät työtilat OP:n pääkonttorissa Vallilassa
 • Mahdollisuus edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa

 

 

MILTÄ TYÖSI JA URASI OP:LLA NÄYTTÄÄ?

 

Huippuosaavat kollegat koetaan meillä eniten ammatillista kasvua vauhdittavaksi seikaksi arjessamme. Arvostamme intohimoa tuottaa laadukasta koodia, johon liittyvä automaatio on uudelleenkäytettävää ja jonka dokumentaatio on korkeatasoista. Kyky tunnistaa riippuvuuksia, ongelmia ja riskejä sekä toimia näiden pohjalta ratkaisukeskeisesti on meille tärkeää. Ajattelemme, että jokainen tiimiläinen on osaltaan tekemässä OP:sta ketterämpää organisaatiota, joten arvostamme jokaisen omaa itseohjautuvaa työpanosta ja näkemystä erilaisista tavoista päästä hyviin lopputuloksiin.

 

 

NÄIN HAET MEILLE TÖIHIN:

 

Voisiko tämä tehtävä fintechin ytimessä sopia juuri sinulle? Tutustutaan ihmeessä lisää! Voit hakea tehtävää suoraan viimeistään 31.10.2019 tai kysyä lisätietoa sähköpostitse tai puhelimitse tiimin esimieheltä Jukka Merisalolta (jukka.merisalo@op.fi, +358405344230).

 

Olemme sinuun yhteydessä heti käsiteltyämme hakemuksesi, joten sinun ei tarvitse odotella turhia. Toivottavasti pääsemme pian jatkamaan keskustelua kanssasi!

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.