(Poistunut julkaisusta)

Developer, BI-raportointi
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa. 
 
Vaikka monet asiat ovat viime aikoina muuttuneet, ainakin yksi asia on ja pysyy: meillä OP:lla tieto on päätöksenteon ja liiketoimintamme ytimessä edelleen, nyt ja tulevaisuudessa. Miltä kuulostaisi päästä mukaan kehittämään ja ylläpitämään BI-raportoinnin ratkaisuja moniosaajatiimissä, jossa sinulla on mahdollisuus kasvattaa niin teknistä kuin liiketoimintaosaamistasi vähittäispankille suunnattujen tuotteiden ja palvelujen parissa? Etsimme nyt Helsinkiin Developeria kehittämään ja jakamaan BI-raportoinnin parhaita käytäntöjä OP Ryhmässä. 
 
Developer, BI-raportointi
 
Tehtävästä
 
Tietopääoma & Finanssiäly -osastomme vastaa mm. tiedonhallinnan, raportoinnin ja analysoinnin sekä koneoppimisen kehittämisestä. Osastollamme pääset hyödyntämään tietopääomaamme asiakkaidemme, työntekijöidemme ja sidosryhmiemme parhaaksi. Tavoitteenamme on tehdä palveluistamme entistä älykkäämpiä, henkilökohtaisempia ja kohdennetumpia. DevOps -hengessä vastaamme itse suurelta osin kaikesta kehittämisestä tuotantoon saakka.
 
Developer -roolissa toimit asiantuntijana OP:n BI- ja DW- raportointiympäristössä. Tuet Vähittäispankki- liiketoimintaa tuottamalla erilaisia raportteja esiin nousevien tarpeiden mukaisesti. Päivittäisinä työkaluinasi ovat Power BI, Tableau ja SSRS. Pyrimme automatisoimaan prosessejamme mahdollisimman paljon. Tässä tehtävässä osallistut myös dataintegraatioprosessien, raportoinnin mallinnuksen sekä Sharepoint -kehittämiseen. 
 
Mitä toivomme sinulta 
 
Olet kerryttänyt jo jonkin verran kokemusta BI-raportoinnin / dataintegraatioiden kehityksen osalta. Erityisesti Power BI, Tableau, SSRS & SSAS, Sharepoint ja O365 ovat sinulle tuttuja. Ymmärrät tietomallinnuksen ja tietovarastomaailman periaatteet ja käytännöt. Sinulla on osaamista tietolähteistä ja tietokannoista sekä ymmärrys tietovirroista ja DW- & BI-arkkitehtuurista.
 
Asiantuntemuksesi ansiosta sinulla on kyky tunnistaa erilaisiin ratkaisuihin liittyviä riippuvuuksia ja riskejä. Toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta ketterien menetelmien soveltamisesta ohjelmistokehityksessä. Kokemus finanssiliiketoiminnasta toimii tehtävässä eduksesi.
 
Työotteeltasi olet ratkaisukeskeinen ja analyyttinen. Kommunikoit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa niin suomeksi ja englanniksi.
 
Tarjoamme sinulle 
 
Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvomme: vastuullisuus, yhdessä menestyminen ja ihmisläheisyys. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.
 
Kannustamme työntekijöitämme uuden oppimiseen, kehittymiseen ja tiedon jakamiseen. Päivittäisen operatiivisen työn lisäksi sinulla on mahdollisuus käyttää aikaa työtapojen kehittämiseen ja oman osaamisen kehittämiseen. Muutosmyönteisyys innostavan työilmapiirin ohessa ovat asioita, joita työntekijämme nostavat toistuvasti esiin viihtyvyytensä syinä. Tiimeissä luotetaan toisiin ja halutaan onnistua yhdessä. Ympärilläsi on useita ammattilaisia, jotka ovat aina valmiita jakamaan asiantuntemustaan.
 
Työpisteesi sijaitsee Vallilan korttelissamme, mutta tällä hetkellä työskentelemme voittopuolisesti etänä. Etätyöpolitiikkamme on tähänkin asti ollut vapaata; luotamme asiantuntijoidemme tietävän miten ja missä työt syntyvät parhaiten. Arvostamme, että sinulla on myös elämä OP:n ulkopuolella, ja rohkaisemme työn ja vapaa-ajan tasapainoon.
 
Vaikka olemmekin siirtyneet perinteisestä finanssialan toimijasta entistä enemmän kohti tech- taloa olemme kuitenkin edelleen pankki. Etuihimme kuuluvatkin henkilökuntaehtoiset alennukset pankki-, vakuutus- ja lainapalveluistamme. Ja isona talona meillä on tarjota myös ison talot edut henkilökohtaiselle ammatilliselle kasvulle ja kehittymiselle; mahdollisuuksia meillä nimittäin riittää!

Voit lukea meistä lisää täältä
 
Lisätiedot ja hakuohjeet 
 
Hae tehtävään viimeistään pe 30.10.2020 lähettämällä meille hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä 19.10. alkaen antaa Lead Developer Arto Valtanen, p. 040 832 1084.
 
OP:n rekrytointeja edistetään normaalisti koronaviruksesta huolimatta. Voit siis hakea avointa työpaikkaa kuten ennenkin - me pidämme huolen rekrytoinnin sujuvasta etenemisestä. Rekrytointiprosessiin kuuluvat kasvokkaiset haastattelut on korvattu toistaiseksi videotapaamisilla.
 
Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 
 
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.