Developer 3D-/VR- ympäristöön (Unity, C#), Fortum Oyj, Espoo
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2021
Etsimme kehittymishaluista ja rohkeaa VR-kehittäjää mielenkiintoiseen projektiin Fortumille. Tässä projektissa pääset suunnittelemaan ja kehittämään virtuaalimaailmasimulaattoria Fortumin Loviisan voimalaitoksen käytännönläheistä koulutusta varten. Tehtävä on tärkeä ja pääsetkin kehittämään hyötykäyttöön tulevan VR-ympäristön Loviisan voimalaitoksen kunnossapitoprosessiin liittyen. Varsinaisen sovelluskehityksen ohessa työskentelet yhteistyössä voimalaitoksen asiantuntijoiden ja projektitiimin kanssa.

Varsinainen kehitystyö tapahtuu käyttäen Unityä, C# sekä Blenderiä. Etsimme tehtävään rohkeaa ja oma-aloitteista henkilöä, jolla on kiinnostusta ja kokemusta Unityn parista sekä ymmärrystä 3D-/VR-maailman kehittämisestä. Tarjoamme sinulle uniikin projektin, vastuullisen tehtävän ja sinua kehittävän roolin sekä paikan osana tunnettua pörssiyhtiötä.
Etsimme tehtävään henkilöä pikaisella aikataululla, joten hae paikkaa heti!
KUVAUS
Tehtävässä työskentelet Loviisan ydinvoimalaan liittyvän 3D-/VR-simulaation kehittämisen parissa. Työsi on tärkeä osa voimalaitoksen kunnossapitotoimiin liittyvien koulutusten kehittämistä. Pääset kehittämään virtuaalitodellisuusympäristön, jota tullaan käyttämään osana käytännön harjoittelua. Olet tärkeässä roolissa VR-simulaation tekemisessä ja pääset vastuulliseen rooliin, missä kommunikoit voimalaitoksen asiantuntijoiden kanssa määrittelyjen osalta. Työsi pitää sisällään myös paljon ideointia ja suunnittelua. Tarvitset kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja kehittymiseen omalla vastuualueellasi.

Varsinainen VR-ympäristö ja lopullinen ratkaisu on vielä suunnitteluvaiheessa, joten sinulla on myös taitotasosi ja näkemyksesi mukaan mahdollisuus vaikuttaa osaltasi lopulliseen ratkaisuun.

Tarjoamme


* Uniikin ja mielenkiintoisen projektin, jossa pääset kehittämään itseäsi
* Työn, missä näkemykselläsi on aidosti merkitystä
* Paikan osana suurta kotimaista pörssiyhtiötä

TYÖNKUVA
Työtehtäviisi kuuluu:
* VR-ympäristön suunnittelu ja kehitys (Unity, C#, Blender)
* Tekninen määrittely ja siihen liittyvä yhteistyö ja kommunikointi asiantuntijoiden kanssa
* Henkilön ja mahdollisuuksien mukaan muiden VR-projektien tukemista
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tekninen tausta ja ymmärrystä ja osaamista pelikehityksestä ja/tai 3D-/VR-kehityksestä. Varsinaisen kehitystyön yksi tärkeimpiä asioita on fysikaalisten ominaisuuksien todenmukaisuus lopullisessa VR-ympäristössä, joten arvostamme hyvää hahmotuskykyä sekä mahdollista aiempaa kokemusta pelifysiikan parista.

Työskentely tapahtuu Unityä, C# ja Blenderiä käyttäen, joten toivomme sinulta aiempaa kokemusta pelikehityksestä ja/tai kokemusta Unityn parista. Osa tämänhetkisistä mallinnuksista on tehty CAD-ohjelmilla, joten ymmärryksesi CAD-ohjelmistoista nähdään etuna.

Vaikka rooli on vastuullinen ja vaativa, emme odota sinulta kymmenien vuosien kokemusta. Tärkeämpää meille on asenteesi. Sinulla on tässä roolissa erityinen mahdollisuus päästä kehittämään jotakin uutta ja tärkeää sekä oppimaan myös itse siinä samalla. Toivommekin sinulta reipasta työnotetta, uusien asioiden omaksumiskykyä ja oma-aloitteisuutta.

Työsuhteen solmimisen edellytyksenä on hyväksytty suppea henkilöturvallisuusselvitys, huumausainetestaus ja lääkärin tarkastus.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tekninen tausta ja kokemusta pelikehityksestä ja/tai 3D-/VR-kehityksestä
* Hyvät vuorovaikutustaidot
* Sujuva suomen osaaminen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: Vuoden 2021 loppuun asti
* Sijainti: Espoo/Loviisa/etätyöskentely mahdollisuuksien mukaan, yksittäisiä käyntejä Loviisan voimalaitoksella
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Fortum Oyj puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Fortum on johtava puhtaan energian yhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, lämpöä ja jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Lue lisää Fortumista täältä
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1437224
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo