Devaajia pelipalveluportaalin kehittämiseen
Poolia Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2021

Haussa kokeneita Frontend- ja Backend- devaajia sekä UI/UX-suunnittelija B2B-pelipalveluportaalin kehittämiseen. Projekti alkaa kesäkuussa 2021 ja kestää 6-10 kuukautta.


Asiakkaamme on hankkimassa palveluportaalialustaa B2B-sidosryhmiensä käyttöön. Projekti toteutetaan ketterästi ja portaali rakennetaan skaalautuvaksi nykyisen järjestelmän kylkeen. Portaalin tulee olla laajentamiskelpoinen ja se tulee toimimaan pohjana mahdolliselle tulevalle kehitystyölle.  

Työtehtävät

Tavoitteena on rakentaa joustava portaalialusta Frontend- ja Backend- ohjelmoijan sekä käyttöliittymäsuunnittelijan voimin. Projektissa käytetään Google Cloudin palveluja ja palveluportaalin jatkokehitys tapahtuu React frameworkilla. Lopulliset projektissa käytettävät työkalut ja palvelut valitaan yhdessä Asiakkaan kanssa. 

Projekti sisältää Frontend-, Backend- devaajien sekä UI/UX-suunnittelijan työt. 

Edellytykset

  • Devaajilla tulee olla vahvaa web-ohjelmointikokemusta ja Google Cloud-tuntemusta. Englannin kieli on must. Frontend-koodari tarvitsee myös React framework-osaamista
  • Backend-koodarilla oltava myös kokemusta tietokannoista ja rajapintojen kanssa työskentelystä sekä .NET coresta ja Headless CMS tuotteista/palveluista 
  • Käyttöliittymäsuunnittelijalla tulee olla vahvaa kokemusta web-applikaatioiden UX/UI-suunnittelusta ja englannin tai suomen kielen taitoa.

Lisätiedot

Projekti sopii erityisesti sinulle, jolla on vankkaa kokemusta web-järjestelmien rakentamisesta ja ketterästä kehittämisestä ja haluat toimia yrityksesi kautta tai freelancerina. Toivomme, että sinulla on valmius aloittaa työt kesäkuussa 2021.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi tuntilaskutustoiveen kera pikaisesti, sillä hakuprosessi käynnistyy nopeasti ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jatkoon eteneviin hakijoihin ja kerromme tuolloin lisää asiakasympäristöstä sekä työtehtävästä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Markku Laak markku.laak@poolia.fi.

Poolia IT Oy

Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1447437
  • Tehtäväalue: IT, Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki