(Poistunut julkaisusta)

Destination Sales Expert
Levin Matkailu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Me Levillä tarjoamme sinulle supermielenkiintoisen työkentän ja varmaa haastetta kansainvälisessä Lapin ykköskohteessa. Luontoaktiviteeteistä, ulkoilusta ja hiihdosta/laskettelusta nauttivalle osaajalle Levi tarjoaa loistokkaat puitteet ympärivuotiselle viihtymiselle niin työ- kuin vapaa-aikana.

Etsimme joukkoomme innokasta moniosaajaa, josta tulee Destination Sales Expert.

Sinulla on mielellään kokemusta maahan saapuvien matkailijoiden palvelemisesta hektisessä ilmapiirissä. Et kavahda pitkiä päiviä ja hihojen käärimistä – silloin kun sitä tarvitaan. Kommunikoit sujuvasti englanniksi ja suomeksi. Arvostamme laajaa kielitaitoa, esim. saksan tai ranskan suullista osaamista. Teet töitä tiiviisti matkailuneuvonnan, myyntipalvelun, tapahtumatuotannon kuin alueen yritystenkin kanssa. Olet avainroolissa rakentamassa Levin kansainvälistä menestystä. Asemapaikkasi on luonnollisesti Levillä. Tehtävä on määräaikainen maaliskuun 2020 loppuun asti ja jatkosopimus on mahdollinen.

Arvostamme suuresti positiivista elämänasennetta, innostusta matkailu- ja elämysliiketoimintaan sekä reipasta ”hands on”-meininkiä.

Etsimme loistotiimiimme vahvistukseksi henkilöä, jolla on

  • Soveltuva opiskelu- ja työtausta
  • Myyntiosaamista ja innostusta
  • Palava halu tehdä tulosta
  • Luovaa ajattelua ja ratkaisukeskeinen työtapa
  • Elämysliiketoiminnan näkemystä
  • Kehittämisen paloa ja kaupallista ajattelua
  • Järjestelmällinen ja rohkea työote – näkemystä ja sykettä
  • Erinomaiset sosiaaliset taidot ja hymyä huulessa - tiiminä näitä hommia tehdään!

Innostuitko? Ota yhteyttä!

Haastattelemme hakijoita välittömästi ja tehtävä täytetään heti kun oikea henkilö on löytynyt.

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, voit olla yhteydessä: Barona Lapin senior konsultti Susanna Pohjanen p. 050 526 5446 tai palvelupäällikkö Jyry Lehtoniemi 050 413 1220, jyry.lehtoniemi@barona.fi

Haethan pian oheisen linkin kautta 21.7. mennessä. Valitettavasti emme voi ottaa hakemuksia vastaan sähköpostilla.

Emme valitettavasti haastattelujen takia pysty aina vastaamaan puheluihin, jätäthän tekstiviestin tai soittopyynnön mikäli et meitä tavoittanut.