(Poistunut julkaisusta)

Designmyyjiä vakituiseen työsuhteeseen Turkuun
Finnish Design Shop Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Haluatko olla osa voimakkaasti kasvavaa designverkkokauppaa ja tulla mukaan rakentamaan aidosti kansainvälistä menestystarinaa mahtavassa työyhteisössä? Toimintamme jatkaessa vahvaa kasvuaan haemme tiimiimme työntekijöitä kodinkalusteiden, valaisimien ja sisustustuotteiden parissa tehtävään myynti- ja asiakaspalvelutyöhön. Hakijalta edellytämme vahvaa halua omaksua alan tuotetuntemusta, toimialan alituista seuraamista ja mahdollisuutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin. Olet designin ammattilainen tai haluat sellaiseksi ja sinulla on näyttöjä myös haastavampien asiakaskohtaamisten hoitamisesta.

Tarvitset tehtävässä hyviä vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaitoja ja nautit voidessasi auttaa asiakkaita löytämään ratkaisut niin suuriin sisustuspulmiin kuin arkipäiväisiin kysymyksiin.

Tehtäviin kuuluvat muun muassa asiakassuhteiden hoitaminen ja verkkokaupan myynnin tukeminen asiakkaita neuvomalla ja opastamalla (sähköposti, puhelin ja chat), myyntitilausten tekeminen, reklamaatioiden käsittely ja kuljetusten koordinointi. Työpaikkasi sijaitsee Turussa.

Tarjoamme:

• Vakituisen ja joustavan työpaikan kansainvälisessä verkkokaupassa

• Inspiroivan ja kannustavan työympäristön Suomen ja Skandinavian arvostetuimpien designtuotteiden parissa

• Mahdollisuuden kehittyä työssäsi verkkokaupan ammattilaiseksi.

Edellytämme:

• Kokemusta asiakaspalvelutyöstä

• Myynnillistä ja positiivista asennetta asiakaspalvelutyöhön

• Suomen ja englannin sujuvaa suullista osaamista sekä kykyä tuottaa kirjallista sisältöä nopealla tahdilla molemmilla kielillä, muun kielitaidon katsomme eduksi.

• Kykyä hoitaa myös haastavammat asiakaskohtaamiset hymyssä suin.

Arvostamme myös verkkokaupan ja / tai vähittäiskaupan tuntemusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa perjantaina 18.1. klo 15–17 ja torstaina 24.1. klo 15–17 Finnish Design Shopin asiakaspalvelupäällikkö Harri Herrala, p. 045 157 2303. Lähetä hakemuksesi, cv ja palkkatoiveesi viimeistään 27.1.2019.