Designmyyjä Turkuun

Finnish Design Shop Oy
Tietoa tehtävästä

Haluaisitko olla osa voimakkaasti kasvavaa designverkkokauppaa ja rakentamassa aidosti kansainvälistä menestystarinaa? Onko sinulla kokemusta monikanavaisesta asiakaspalvelusta ja näyttöjä myös haastavampien asiakaskohtaamisten hoitamisesta? Innostutko, kun saat palvella asiakkaita eri kielillä? Oletko designin ammattilainen tai haluatko sellaiseksi? Haemme 20-henkiseen asiakaspalvelutiimiimme nyt uutta designmyyjää.

Designmyyjänä pääasiallinen tehtäväsi on vastata asiakkaidemme yhteydenottoihin eri kanavissa, joita ovat sähköposti, puhelin, chat ja sosiaalinen media. Tarvitset työssäsi hyvät vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaidot sekä kyvyn hahmottaa kokonaisuuksia ja ottaa vastuuta omista kontakteistasi. Yhteydenotot koskevat yleisimmin tilausseurantaa, toimitusajankohtaa ja tuotetietoja, ja jo yli puolet niistä tulee ulkomailta. Olet päivittäin aktiivisesti yhteydessä valmistajiin, kuljetusyhtiöihin, maksupalveluntarjoajiin sekä organisaation muihin tiimeihin. Lisäksi tuet verkkokaupan myyntiä neuvomalla ja opastamalla asiakkaita, tekemällä myyntitilauksia ja tarjouksia sekä koordinoimalla kuljetuksia.

Työssäsi sinua tukevat asiantunteva ja motivoitunut tiimi sekä sen vastuumyyjät ja esihenkilöt. Vastaat sinulle asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta, mutta sparrausta kehittymiseen on aina tarjolla. Haluamme palvella kansainvälisiä asiakkaitamme yhä paremmin, joten asiakaspalvelumme aukioloajat ovat laajat: teemme vuorotyötä myös iltaisin, viikonloppuisin ja juhlapyhinä. Työpaikkasi sijaitsee Turussa.

Odotamme:

• kokemusta monikanavaisesta asiakaspalvelutyöstä

• motivoitunutta ja organisoitunutta, mutta kasvuyrityksen hektisessä arjessa kukoistavaa tekijätyyppiä

• suomen ja englannin sujuvaa suullista osaamista sekä kykyä tuottaa kirjallista sisältöä nopealla tahdilla molemmilla kielillä, muun kielitaidon katsomme eduksi

• kykyä hoitaa myös haastavammat asiakasyhteydenotot hymyssä suin.

Tarjoamme:

• vakituisen ja joustavan työpaikan kansainvälisessä verkkokaupassa

• mahdollisuuden työskennellä Suomen ja Skandinavian arvostetuimpien designtuotteiden parissa

• tutkitusti inspiroivan ja kannustavan työyhteisön

• matalan hierarkian organisaation, jossa tuetaan henkilökohtaista kehittymistäsi

• hyvät työsuhde-edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa ma 12.4. klo 16–17 ja ke 14.4. klo 9–11 Finnish Design Shopin asiakaspalvelupäällikkö Ilona Valovirta, p. 050 329 4887. Hae tehtävää hakulomakkeella viimeistään sunnuntaina 18.4.2021 ja liitä mukaan CV sekä palkkatoivomus. Erillistä hakemuskirjettä ei tarvita. Etenemme haastattelujen kanssa mahdollisesti jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa lähettää heti.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 18.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta