(Poistunut julkaisusta)

Designmyyjä asiakaspalveluumme Turkuun
Finnish Design Shop Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Haluatko olla osa voimakkaasti kasvavaa designverkkokauppaa ja tulla mukaan rakentamaan aidosti kansainvälistä menestystarinaa mahtavassa työyhteisössä? Oletko jo vahvan tuotetuntemuksen omaava designin ammattilainen tai sellaiseksi haluava? Onko sinulla kokemusta monikanavaisesta asiakaspalvelusta? Innostutko, kun saat palvella asiakkaita eri kielillä? Toimintamme jatkaessa vahvaa kasvuaan haemme 16-henkiseen asiakaspalvelutiimiimme designmyyjää.

Tarvitset tehtävässä hyviä vuorovaikutustaitoja ja nautit voidessasi auttaa asiakkaita löytämään ratkaisut niin suuriin sisustuspulmiin kuin arkipäiväisiin kysymyksiinkin. Pääasiallinen tehtäväsi on vastata asiakasyhteydenottoihin eri asiakaspalvelukanavissamme, joita ovat sähköposti, puhelin ja chat. Asiakkaamme ottavat yleisimmin yhteyttä tilausseurantaan, toimitusajankohtaan tai tuotetietoihin liittyen. Yhteydenotoista yli puolet tulee ulkomailta, joten pääset jokaisen työvuorosi aikana käyttämään sekä suomea että englantia. Suurin osa yhteydenotoista on helposti ratkaistavissasi, mutta jotkut asiat vaativat sinulta tarkempaa selvittelyä ja läheistä yhteistyötä organisaation muiden toimintojen kanssa. Työssäsi tuet myös verkkokaupan myyntiä asiakkaita opastamalla, teet tarjouksia ja koordinoit kuljetuksia. Palvellaksemme kansainvälisiä asiakkaitamme yhä paremmin työskentelemme hyvin laajoilla aukioloajoilla iltaisin, viikonloppuisin ja juhlapyhinä. Työ on vuorotyötä ja se sopii sinulle hyvin. Työpaikkasi sijaitsee Turussa.

Odotamme:

  • organisoitunutta, mutta kasvuyrityksen ajoittain hektisessä arjessa kukoistavaa tekijätyyppiä
  • kokemusta monikanavaisesta asiakaspalvelutyöstä
  • suomen ja englannin sujuvaa suullista osaamista sekä kykyä tuottaa kirjallista sisältöä nopealla tahdilla molemmilla kielillä, muun kielitaidon katsomme eduksi
  • kykyä tarttua myös haastavampiin yhteydenottoihin hymyssä suin
  • valmiutta jatkuvaan vuorotyöhön.

Tarjoamme:

  • vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen kansainvälisessä verkkokaupassa
  • mahdollisuuden työskennellä Suomen ja Skandinavian arvostetuimpien designtuotteiden parissa
  • tutkitusti inspiroivan ja kannustavan työyhteisön
  • matalan organisaation, jossa henkilökohtaista kehittymistäsi tuetaan
  • hyvät työsuhde-edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa torstaina 16.1. klo 13–17 ja maanantaina 20.1. klo 13–17 asiakaspalvelupäällikkö Ilona Valovirta, p. 050 329 4887. Lähetä hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 2.2.2020. Liitä hakemukseesi CV ja palkkatoive. Älä suotta odota viimeiseen hakupäivään, sillä etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana.