(Poistunut julkaisusta)

Designer
CGI Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Vahvistamme nyt CGI:n Financial Services alueen designosaamista ja etsimme joukkoomme näkemyksellistä palvelumuotoilijaa vauhdittamaan finanssialan digitalisaatiota. Vastaat tiimissä palvelumuotoiluprojektien läpiviennistä ja toteutuksesta. Olet luova, sydämesi sykkii käyttäjäkeskeiselle suunnittelulle ja kykenet itsenäisesti ottamaan kopin asiakkaan tarpeista. Tule meille kehittämään palveluja, jotka vaikuttavat miljoonien suomalaisten elämään.

Teemme yhteistyötä Suomen johtavien finanssialan toimijoiden kanssa, joten meillä voit vaikuttaa siihen, minkälaisia finanssialan digitaaliset palvelut ovat tulevaisuudessa. Pääset muotoilemaan uusia verkko- ja mobiilipalveluja, luomaan älykkäitä ja automaattisia prosesseja sekä innovoimaan uudenlaisia alustaratkaisuja ja ekosysteemejä. Parannamme myös jo olemassa olevien digipalveluiden asiakaskokemusta.

Meille muotoiluosaamisesi lisäksi tärkeintä ovat hyvä asenteesi ja aito kiinnostuksesi asiakkaitamme kohtaan. Toivomme, että palat halusta ratkoa asiakkaidemme haasteita ja haluat auttaa heitä heidän digitransformaatiomatkallaan. Tulet osaksi uutta tiimiä, joka vastaa uuden liiketoiminnan innovoinnista ja kasvattamisesta Financial Services -alueelle. Tiimissä työskentelee lisäksesi muitakin muotoilijoita sekä kehittäjiä, jotka taitavat uusimmat teknologiat.

Mitä odotamme sinulta?
• Arvostamme luovuutta, innostusta, empatiaa sekä aitoa innovaatiohenkeä.
• Toivomme, että sinulla on näyttöjä palvelumuotoilusta sekä käyttäjäkeskeisestä suunnittelusta. Kokemus ja näkemys UX- ja UI -suunnittelusta on iso plussa.
• Sinulla on itsenäinen työskentelyote sekä hyvät viestintätaidot.
• Osaat suunnitella ja vetää työpajoja, lisäksi dokumentointi käy sinulta sujuvasti.
• Hahmotat monimutkaiset kokonaisuudet helposti ja luot niistä selkeitä ratkaisuja.
• Koet ketterät toimintatavat omaksesi ja pystyt toimimaan iteratiivisesti osana kehitystiimiä.
• Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja palat halusta kehittää osaamistasi aktiivisesti.

Mitä tarjoamme sinulle?
• Mielenkiintoisia ja monipuolisia projekteja finanssialan johtavien toimijoiden kanssa.
• Mahdollisuuden päästä parantamaan finanssialan asiakaskokemusta ja innovoimaan kokonaan uutta.
• Saat tilaa, vastuuta ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan rooliisi. Tarjoamme sinulle yksilöllisen kehittymispolun yhdessä maailman suurimmista IT-alan yrityksistä.
• Kilpailukykyisen palkan.
• Erinomaiset työsuhde-edut, kuten osakeohjelmamme, erittäin kattavan työterveyden, sairaan lapsen hoitopalvelun, puhelinedun, virike- ja lounasedut (etätyömahdollisuus ja asianmukaiset työvälineet ovat meillä perusjuttuja).
• Työyhteisön, jossa työkaverit ovat aidosti hyviä tyyppejä ja puhaltavat yhteen hiileen.

Kiinnostuitko?
Jos kiinnostuit, lähetä meille hakemuksesi ja sen mukana pari näytettä, joiden avulla kerrot mitä kaikkea osaat. Hae tehtävää niin pian kuin mahdollista rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested". Me haluamme kuulla juuri sinusta!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Elina Jolma, Director Consulting Services, Financial Services, LTC-Otso Oy: puh. 050 304 0243, elina.jolma@cgi.com.