(Poistunut julkaisusta)

Designer
Sanoma Media Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Onko digitaalinen palvelukehitys intohimosi? Haluatko olla keskeisessä roolissa rakentamassa Suomen suurimman mediatalon digikokemusta? Etsimme designeria Sanoman kuluttaja-asiakkuusyksikköön kehittämään digitaalista myyntiä ja asiakkuuksia yhteistyössä uutis- ja viihdemedioidemme, kuten HS.fi, IS.fi ja Ruutu.fi kanssa.

Vastaat Sanoman kuluttaja-asiakkuuksissa keskitetyn ostokokemuksen, kirjautumisen ja asiakaspalvelun konseptien suunnittelusta. Osaat ottaa Sanoma kuluttaja-asiakkuuksien UX- ja visuaalisen omistajuuden ja autat liiketoiminta-omistajia muuntamaan visiot toimivaksi käyttökokemukseksi. Työskentelet tiiviisti Sanoman sisältöpalveluita kehittävien UX designereiden, palvelumuotoilijoiden ja graafikkojen kanssa. Tehtävään etsitään konseptointiin kykenevää monen brändin ymmärtäjää ja yhteensovittajaa. Kykenet tarvittaessa toteuttamaan kehitystiimien design-tarpeet itsenäisesti mutta sinulla on myös kokemusta designer-tiimityöskentelystä. Ymmärrät millaisista elementeistä moderni digikokemus koostuu ja sinulla on vahva näkemys siitä, mihin suuntaan digitaalisia osto-, kirjautumis- ja asiakaspalvelukokemuksia tulisi kehittää.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää: 

  • Vahvaa kokemusta digitaalisten palveluiden suunnittelusta esimerkiksi ostamisen, kirjautumisen ja asiakaspalvelun alueilla sekä kyvyn sisäistää niihin liittyvät prosessit
  • Kokemusta visuaalisesta suunnittelusta ja palo luoda esteettisiä digitaalisia palveluita
  • Kokemusta analytiikan käytöstä suunnittelutyön tukena
  • Design-ohjelmistojen hallintaa (Esim. Sketch, Photoshop, Zeplin) sekä kokemusta prototyyppien teosta (esim. Invision)
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa ja valmius tehdä työtä sekä onshore että offshore kehitystiimien kanssa

Lisäksi arvostamme:

  • Kyvykkyyttä presentoida omaa työtä ja perustella design-päätöksiä 
  • Taitoa fasilitoida workshopeja ja kerätä asiakasymmärrystä suunnittelutyön tueksi
  • Kokemusta ketterän kehityksen menetelmistä esim. osana design prosessia

Tarjoamme sinulle huippukiinnostavan työn mukavassa ja ammattitaitoisessa tiimissä, jossa on paljon kiinnostavia hankkeita työn alla.

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja Program & process manager Sinikka Sierla, p. 040 136 5973      ti 17.12. klo 14-15, pe 3.1. klo 12-14 tai  to 9.1. klo 9-11. Hae tehtävään sähköisen hakulinkin kautta viimeistään 12.1.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.