(Poistunut julkaisusta)

Designer, UX
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019

Onko freelance-vuodet nähty ja katselet seuraavaa ura-askelta? Tai ehkä alanvaihto digitalisaation kokonaisvaltaisessa myllerryksessä olevalle finanssialalle voisi tuoda työhösi kaipaamaasi haastetta ja uutta potkua?

OP:lla ylivertainen asiakaskokemus ohjaa kaikkea työskentelyämme, ja perustamme koko itseohjautuvan organisaatiomme toiminnan tähän ajatukseen. Sen johdosta myös Design-yksikkömme on kasvanut viime vuosina vauhdilla: muotoiluajattelun ja asiakaslähtöisyyden koskettaessa koko liiketoimintaamme meitä voisi tätä nykyä kutsua yhdeksi Suomen suurimmista in-house-muotoilutoimistoista. 

Mukaan jatkuvaan muutosmatkaan etsitään nyt kokenutta UX Designeria. Mitä tarkalleen ottaen tekemään – siinä sinä olet ohjaksissa. Erilaisten projektien valikoiman ollessa valtava, voit itse vaikuttaa siihen, millaisissa projekteissa olet mukana. Lisäksi työsi vaikuttaa takuulla miljoonien suomalaisten arkeen iloa ja arvoa tuottaen.

UX Designer

Tehtävästä

Työskentelet päivittäin mm. palvelumuotoilijoista sekä ohjelmistokehittäjistä koostuvan, moniammatillisen tiimin kanssa suunnitellen, kehittäen ja tuottaen timanttisia digitaalisia palveluita asiakkaillemme. Sinulla on valittavana projekteja aina OP-mobiilista vakuutuspalveluiden parantamiseen, joissa vastuullasi on asiakaslähtöisen ja erinomaisen käyttökokemuksen varmistaminen sekä muotoiluajattelun vieminen eteenpäin organisaatiossamme.  

Huolehdit, että käyttökokemuksen suunnittelussa on otettu huomioon niin laadullista kuin määrällistäkin tietoa. Olet hyvin perillä ketterästä kehittämisestä, leaneista toimintatavoista, saavutettavuusvaatimuksista sekä siitä, mihin käyttökokemuksen suunnittelun ja prototypoinnin menetelmät ovat kehittymässä.

Arjessa työskentelytapamme ovat itseohjautuvia. Olet itse ohjaksissa niin projektin tavoitteiden saavuttamisessa kuin osaamisesi kehittämisessäkin. Kaikessa sinua tukevat valmentavin ottein Chapter ja Competence Leadit. Lisäksi kaikista muotoilijoistamme koostuva tiivis ja aktiivinen Designer-yhteisö, Design-kilta on valmiina sparraamaan, keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia kanssasi.

Tätä osaamista tarvitset onnistuaksesi tehtävässä:

  • Sinulla on vahva osaaminen käyttöliittymäsuunnittelusta ja siihen liittyvistä lainalaisuuksista. 
  • Olet käytettävyyden huippuosaaja ja pystyt designin kautta tukemaan palvelulle asetettujen tavoitteiden saavuttamista. 
  • Olet luova suunnittelija, jolla on myös visuaalista silmää kokonaisvaltaisen kehittämisotteen lisäksi.
  • Ymmärrät datan ja analytiikan merkityksen työssäsi.
  • Sinulla on kyky tehdä monimutkaisista asioista selkeitä ja tuottaa tavoiteltua asiakasarvoa. 

Miltä työsi ja urasi OP:lla näyttää?

Isossa talossa meillä on ison talon mahdollisuudet ja edut työntekijöistämme huolehtimiseen. Valta ja vastuu ovat innostavia, ja vaativat kaverikseen vapautta. Etätöitä meillä saa tehdä missä ja milloin vain. Myös konttorimme on työympäristönä kiehtova. Meillä ei ole kiinteitä istumapaikkoja vaan töitä voi tehdä vaikkapa omissa kahviloissamme tai muissa valoisissa tiloissamme yksin, oman tiimin tai eri sidosryhmien kanssa kokoontuen.

Ison talon sisältä löytyy myös erilaisia uramahdollisuuksia ja -haasteita tilanteisiin, joissa uusiin tehtäviin siirtyminen tuntuu sinusta ajankohtaiselta. Sinun ei siis tarvitse jäädä pysyvästi yhteen projektiin – ellet sitä itse halua.

Näin haet

Jos kiinnostuit, ilmianna itsesi meille! Kysy lisätietoja tehtävästä Heli Jeskaselta puhelimitse p. 050 502 0719 tai sähköpostitse heli.jeskanen@op.fi. Helin tavoitat parhaiten ma 26.8.2019 klo 15.30-16.30 ja ma 2.9.2019 klo 14-15. Jos taas olet näillä puheilla valmis hakemaan tehtävään, lähetä hakemuksesi meille 15.9.2019 mennessä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely ja perusmuotoinen turvallisuusselvitys.