(Poistunut julkaisusta)

Designer, UX
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme nyt Helsinkiin tai Ouluun sinua,

UX Designer

Sinun roolisi

Olet mukana tunnistamassa liiketoimintahyötyjä sekä asiakasarvoa. Näkemykselläsi ja kokemuksellasi muunnat konseptit timanttisiksi digitaalisiksi palveluiksi OP:n asiakkaille.

UX Designerina vastaat yksittäisten palvelujen ensiluokkaisesta asiakaskokemuksesta yhdessä palvelumuotoilijoidemme ja ohjelmistokehitystiimimme kanssa. Pidät huolta siitä, että suunnittelemasi käyttöliittymät ovat moderneja, helppokäyttöisiä ja huomioivat eri alustojen vaatimukset.

Varmistat, että käyttökokemuksen suunnittelussa on otettu huomioon niin laadullista kuin määrällistä tietoa. Olet hyvin perillä ketterästä kehittämisestä, leaneista toimintatavoista, saavutettavuusvaatimuksista sekä siitä, mihin käyttökokemuksen suunnittelun ja prototypoinnin menetelmät kehittyvät. Sinulla on myös kyky tuoda näitä moderneja menetelmiä ja työskentelytapoja OP Design -yhteisön käytännöiksi.

Menestymisen edellytykset

Olet työskennellyt tiiviissä yhteistyössä kehitystiimien kanssa ja toimit luontevasti eri sidosryhmien kanssa. Sinulle ovat tuttuja nykyaikaiset design- ja kehittämisentyökalut ja ymmärrät ketteriä menetelmiä sekä käytäntöjä. Olet myös tottunut työskentelemään projekteissa, joissa asiakkaat osallistetaan mukaan tuote- ja palvelukehitykseen. Viestit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Tähän kiinnitämme huomiota:

  • Sinulla on vahva osaaminen käyttöliittymäsuunnittelusta ja siihen liittyvistä lainalaisuuksista.
  • Olet käytettävyyden huippuosaaja ja pystyt designin kautta tukemaan palvelulle asetettujen tavoitteiden saavuttamista.
  • Olet luova suunnittelija, jolla on myös visuaalista silmää kokonaisvaltaisen kehittämisotteen lisäksi.
  • Ymmärrät datan ja analytiikan merkityksen työssäsi.
  • Sinulla on vahvaa kokemusta digitaalisen käyttökokemuksen muotoilusta ja sinulla on kattava portfolio siitä todisteena.
  • Sinulla on kyky tehdä monimutkaisista asioista selkeitä ja tuottaa omalta osaltasi tavoiteltua asiakasarvoa.

Meillä vastuu tavoitteiden saavuttamisesta on sinulla itselläsi. Työskentelymme ketterästi vaatii itseohjautuvaa työskentelyotetta ja vastuunkantoa. Vaikka arkemme on työntäyteistä, on se myös hauskaa ja innostavaa. Osaamme nauraa ja tarttua haasteisiin positiivisen kautta - toivottavasti sinäkin.

Lisätietoa meistä, arjestamme sekä projekteistamme löydät täältä >> 

Tuliko mieleesi kysyttävää?

Jos haluat tietää lisää tästä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Tuomas Manninen kertoo sinulle mielellään lisää puh. 040 5417 498. Tavoitat Tuomaksen torstaina 23.5. klo 15-16 tai maanantaina 27.5. klo 15-16.

Jos taas vakuutimme sinut jo nyt tämän tehtävän ja kulttuurimme sopivuudesta sinulle, voit hakea tehtävään 2.6.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Liitä hakulomakkeeseen CV palkkatoiveineen sekä portfoliosi. Meitä kiinnostaa tietää myös motivaatiostasi ja osaamisestasi.

Tässä roolissa voit vaihtoehtoisesti työskennellä joko Helsingissä tai Oulussa. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.