(Poistunut julkaisusta)

Designer – Door system, Interior Design Department
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

OVIKAAVIOSUUNNITTELIJAA


Tehtäviisi kuuluu

Risteilijässä on paljon erilaisia isoja osakokonaisuuksia, joista ovet ovat yksi laajimmista. Laivan kaikkien ovien suunnittelua ja tilausprosessia koordinoi systeemivastuullinen. 

Systeemivastuullisen apuna toimii suunnittelija.

Me haemme nyt tähän joukkoon suunnittelijaa, jolla on halua kasvaa ja kehittyä koko laivan ovia hallitsevaksi systeemivastuulliseksi. 

Muita tehtävään kuuluvia tehtäviä, jotka myös ovat osa päämäärän saavuttamista: 

  • ovikaavioiden laadinta (2D)
  • ovien mallintaminen (3D) ja aukkopyynnöt runkosuunnitteluun
  • rajapintojen sovittaminen oman osaston ja muiden osastojen suunnittelijoiden kanssa


Toivomme hakijalta

Toivomme, että olet reipas, oma-aloitteinen ja nopea oppimaan. Haluat olla mukana luomassa positiivista henkeä ja olla yksi tärkeä osa tulevaisuuden laivanrakentamista.

Koulutusvaatimus on tekninen (ins./DI). 

Lisäksi toivomme, että sinulla on kokemusta suunnittelutehtävistä ja erilaisista suunnitteluohjelmista. Myös valmistusvaiheessa työskentelevät henkilöt huomioidaan.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Pääset osaksi Sisustussuunnittelun koko ajan kehittyvää osastoa. Tällä hetkellä kehitämme mm. 3D-suunnitteluprosessia, jotta voimme palvella asiakkaitamme paremmin.

Panostamme työyhteisöön, missä jokaisella on mahdollisuus hyödyntää omia vahvuuksiaan ja kehittyä osana ympäröivää tiimiä.

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Hanna Malmlund
Design Manager
p. 040-5335 053 (etunimi.sukunimi@meyerturku.fi)
Lisätietoja voi kysellä arkisin hakuaikana klo 15-16.