(Poistunut julkaisusta)

Designer, Concepts
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019

Onko freelance-vuodet nähty ja katselet seuraavaa ura-askelta? Tai ehkä alanvaihto digitalisaation kokonaisvaltaisessa myllerryksessä olevalle finanssialalle voisi tuoda työhösi kaipaamaasi haastetta ja uutta potkua?

OP:lla ylivertainen asiakaskokemus ohjaa kaikkea työskentelyämme, ja perustamme koko itseohjautuvan organisaatiomme toiminnan tähän ajatukseen. Sen johdosta myös Design-yksikkömme on kasvanut viime vuosina vauhdilla: muotoiluajattelun ja asiakaslähtöisyyden koskettaessa koko liiketoimintaamme meitä voisi tätä nykyä kutsua yhdeksi Suomen suurimmista in-house-muotoilutoimistoista. 

Etsimme jatkuvasti tapoja muuttaa vanhoja asiakkaillemme suunnattuja palveluita asiakaslähtöisempään suuntaan. Mukaan jatkuvaan muutosmatkaan etsitään nyt kokenutta Concept Designeria. Tässä roolissa olet vaikuttamassa designin keinoin liiketoiminnan valintoihin, liiketoimintakonsepteihin ja palveluprosesseihin yhdessä käyttäjien ja asiakkaiden kanssa.

Olipa kyse kuluttajan tai yrityksen arjesta, on asiakas aina muotoiluajattelun keskiössä. Työsi vaikuttaa takuulla miljoonien suomalaisten arkeen iloa ja arvoa tuottaen.

Concept Designer 

Roolisi OP:lla

Kehität asiakkailta, business designereilta, eri liiketoiminta-alueiden asiantuntijoilta ja muilta talon sisäisiltä sidosryhmiltä tulevia tavoitteita, vaatimuksia ja ideoita toimiviksi kokonaiskonsepteiksi muotoilun menetelmiä ja työkaluja käyttäen. 

Toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan, tuotehallinnan, ohjelmistokehittäjien, markkinoinnin ym. sidosryhmien kanssa ja vastaat asiakaskokemuksen toteutumisesta kaikissa vastuualueesi tuotteissa sekä palveluissa. Fasilitoit asiakasymmärryksen kasvattamista ja analysointia sekä luot näkemyksiä palvelukonsepteja varten varmistaen tavoitellun asiakasarvon toteutumisen.

Tätä osaamista tarvitset onnistuaksesi tehtävässä:

  • Sinulla on vahva osaaminen palvelumuotoilusta ja siihen liittyvistä lainalaisuuksista
  • Ymmärrät datan ja analytiikan merkityksen työssäsi
  • Sinulla on kyky kiteyttää, vaikuttaa ja tehdä monimutkaisista asioista selkeitä
  • Omaat kykyä tehokkaaseen visuaaliseen kommunikointiin
  • Sinulla on kyky verkostoitua ja tehdä yhteistyötä yli organisaatiorajojen
  • Pystyt hallitseman kokonaisuuksia ja hakemaan luovasti uusia asiakas-arvoon vaikuttavia ratkaisuja

Miltä työsi ja urasi OP:lla näyttää?

Isossa talossa meillä on ison talon mahdollisuudet ja edut työntekijöistämme huolehtimiseen. Valta ja vastuu ovat innostavia, ja vaativat kaverikseen vapautta. Etätöitä meillä saa tehdä missä ja milloin vain, kunhan asiat edistyvät. Myös konttorimme on työympäristönä kiehtova. Meillä ei ole kiinteitä istumapaikkoja vaan töitä voi tehdä vaikkapa omissa kahviloissamme tai muissa valoisissa tiloissamme yksin, oman tiimin tai eri sidosryhmien kanssa kokoontuen.

Ison talon sisältä löytyy myös erilaisia uramahdollisuuksia ja -haasteita tilanteisiin, joissa uusiin tehtäviin siirtyminen tuntuu sinusta ajankohtaiselta. Et siis jumitu vuosiksi yhden projektin pariin – ellet sitä itse halua.

Näin haet

Jos kiinnostuit, ilmianna itsesi meille! Kysy lisätietoja tehtävästä Perttu Luomalalta puhelimitse p. 050 4822 454 tai sähköpostitse perttu.luomala@op.fi. Pertun tavoitat parhaiten ke 28.8. klo 11:00-12:00 ja to 5.9. klo 11:00-12:00. Jos taas olet näillä puheilla valmis hakemaan tehtävään, lähetä hakemuksesi meille 15.9.2019 mennessä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely ja perusmuotoinen turvallisuusselvitys.