(Poistunut julkaisusta)

Design-myyjä projektimyyntitehtäviin
Nomart Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Haemme nyt Nomart Oy:lle myynti- ja markkinointiorientoitunutta design-myyjää uuteen upeaan K21 showroom-liikkeeseen.

Olet sisustus- ja design-alan ammattilainen. Sinulla on hyvät omat verkostot, olet tutuissa vesissä niin sisustamisesta kiinnostuneiden kotiasiakkaiden kuin työkseen suunnittelevien ammattilaisten, arkkitehtien, alan vaikuttajien ja alaa opiskelevien kanssa. Sinulta luonnistuu niin suurten kuin pientenkin sisustusprojektien suunnittelu, laskenta ja toteutus.

Olet myynti- ja markkinointihenkinen - tulet esiin kulisseista, kun asiakas astuu tilaan. Osaat hakea ratkaisuja, tarjota vaihtoehtoja ja olla innostava myyjä!

Sinulla on kokemusta myös projektimyynnistä sekä siihen liittyvästä tilaus-toimitusketjun hallinnasta. Työssäsi tarvitset vähintään sujuvaa englannin ja mielellään myös ruotsin kielen taitoa. Muu kielitaito eduksi.

Tulet osaltasi markkinoimaan ja kehittämään myös Nomartin omaa brändiä upeiden tuotteiden ympärille rakennettavien tapahtumien, tilaisuuksien ja aktiviteettien muodossa.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja innostavan työn myynnin ja laadukkaiden tuotteiden parissa, Helsingin visuaalisimman työympäristön Kasarmitorin kupeessa kaupungin ytimessä sekä osaamistasi vastaavan kilpailukykyisen palkkauksen sekä mukavat työkaverit.

Soita ja kysy tehtävästä lisää. Olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta!

Hae tehtävää 31.7 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan irtisanoutumisajat huomioiden. Tehtävä on vakituinen, suorarekrytointi Nomart Oy:n palvelukseen.

Rekrytointia hoitaa Businessliken johtava konsultti, partneri Marju Vuorensalmi, 09 682 90 802.