(Poistunut julkaisusta)

Design Manager
Merima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Design Managerin tehtävässä otat vastuun Meriman suunnittelun strategiasta ja kehityksestä. Toimit Meriman sisustusalueiden pääsuunnittelijana varmistaen laadun ja yhdenmukaiset käytännöt. Teet tiiviisti yhteistyötä projektiorganisaatiomme, tuotannon sekä muiden sidosryhmien kanssa ja osallistut tarvittaessa asiakaspalavereihin. Etsit aktiivisesti suunnittelun yhteistyökumppaneita, osallistut tarjouskyselyihin sekä suunnittelusopimuksien laatimiseen. Seuraat ja ohjaat myös alihankkijoiden suunnittelutyötä.

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on laajaa kokemusta ja osaamista laivojen sisustusalueiden suunnittelusta. Olet kokenut esimies, ohjaat tiimejä tavoitteellisesti ja kykenet jatkuvasti etsimään uusia ja kustannustehokkaampia ratkaisuja. Joukkoomme sopii parhaiten joustava tiimipelaaja, joka reagoi vaihtuviin tilanteisiin nopeasti. Hallitset AutoCadin sekä 3D-suunnittelun ja käytät arjessa sujuvasti englantia.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset itsenäisesti kehittämään vastuualuettasi. Työtäsi tukevat Meriman rautaiset laivanrakennuksen ammattilaiset. Meriman tilauskanta on laaja ja pitkälle tulevaisuuteen ulottuva, ja projektit ovat toinen toistaan mielenkiintoisempia. Pääset työskentelemään vakaavaraisessa perheyrityksessä, joka tähtää kansainväliseen kasvuun erinomaisen maineen siivittämänä. Toimipaikkasi voi sijaita Helsingissä tai Turussa.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa. Lähetä hakemuksesi sähköpostiin careers@merima.fi ja käytä hakemuksessasi viitettä ”Merima/Design Manager ”. Lisätietoja tehtävästä antaa John Forsell (puh. 050 590 7053) arkisin klo 8-16.