(Poistunut julkaisusta)

Design Manager, Embedded Systems
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Haluatko haastavan ja mielenkiintoisen työn, joka edistää ihmisten terveyttä ja hyvinvointia?

DESIGN MANAGER, Embedded Systems

Haemme sulautettujen järjestelmien suunnittelutiimin vetäjää ja design-vastaavaa kehittämään hammashoidon hoitoyksiköiden ja CAD/CAM-laitteiden ohjausjärjestelmiä. Näissä laitteissa itse suunnittelemamme mikro-ohjainpohjaiset piirilevyt kättelevät antureita, moottoreita, venttiileitä, mekaniikkaa ja ohjelmistoa.

Design Managerina kehität suunnittelijoistamme huippuosaajia, vaalit hyviä työtapoja ja kannustat innovatiivisuuteen sekä ongelmanratkaisuun. Vastaat siitä, että hammashoitokoneiden ja CAD/CAM-tuotteiden elektroniikan luotettavuus, suorituskyky ja kustannustehokkuus ovat premium-tasolla. Yhdessä mekaniikka- ja ohjelmistotiimin suunnittelupäälliköiden kanssa luot edellytykset kokonaisten tuoteperheiden teknologiselle kehitykselle.

SINULLA ON

  • tehtävään soveltuva koulutus, esim. diplomi-insinööri, filosofian maisteri tai insinööri
  • vähintään viiden vuoden kokemus elektroniikkasuunnittelusta, erityisesti sulautettujen järjestelmien tai vastaavien laitesuunnittelusta
  • vähintään kolmen vuoden kokemus esimiestyöstä
  • hyvät sosiaaliset taidot ja kykyä johtaa kulttuurimuutosta
  • paineensietokykyä ja vahvasti ratkaisukeskeistä otetta
  • sujuvaa suomen ja englannin kielten taitoa

Kokemus projektinhallinnasta ja sen kehittämisestä katsotaan eduksi. Olet myös mielellään toiminut medikaali- tai muulla vastaavalla alalla, jossa viranomaismääräykset määrittelevät toimintaa ja riskianalyysi sekä vaatimuksista verifiointiin -ketju ovat tuttuja.

MIKSI PLANMECA?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää taitojasi ja asiantuntijuuttasi osaavien tiimiläisten kanssa terveydenhuollon teknologian parissa. Meillä on pitkiä urapolkuja ja sitoutuneita, tyytyväisiä työntekijöitä, jotka haluavat olla mukana tuottamassa laadukasta kotimaista huipputeknologiaa alamme edelläkävijänä kansainvälisessä markkinassa. Tuotekehityksen tiimeissämme on innovatiivinen ja byrokratialtaan matala tekemisen meininki. Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä alihankkijoiden, jälleenmyynnin, oston ja tuotannon kanssa, jotka kaikki löytyvät saman katon alta. Olemme kansainvälinen alan edelläkävijä ja uskomme olevamme tätä tulevaisuudessakin. Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta ja kasvamaan kotimaisessa globaalissa yrityksessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Product development Director Helka Ojanperä, puh. 040 826 1363 tai helka.ojanpera (at) planmeca.com. Tavoitat Helkan puhelimitse parhaiten viikoilla 1 ja 2 joko tiistaina tai torstaina klo 15-16.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2020 mennessä oheisen linkin kautta.