(Poistunut julkaisusta)

Design- ja tuotejohtaja
Pentik

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Pentik on liikekonseptiltaan poikkeuksellisen laaja-alainen ja rohkea perheyritys. On kokeiltu, saatu asioita aikaiseksi sekä todettu, että lisääkin voi tehdä. Yritys on vuosien varrella kohdatuista haasteista ja joskus liiankin sinisilmäisestä periksiantamattomuudesta huolimatta noussut yhdeksi alansa johtavaksi tekijäksi. Pohjoisen karuudesta pyrimme jatkossakin löytämään kauneuden. Väriloiston syksystä, rauhallisuuden talvesta, kasvun keväästä ja elämän kesästä. Ja ohjaamaan kaiken kokemamme tuotteisiimme.

Oletko kokenut sisustus- ja design-tuotteiden ammattilainen, jolta löytyy näkemystä ja kokemusta – sekä suurta intohimoa työhösi?

Nykyisen tehtävänhaltijan jäädessä eläkkeelle, etsimme yhtiöömme luovaa ja rohkeaa                      

DESIGN- JA TUOTEJOHTAJAA

Design-/tuotejohtajan tehtävässä vastaat Pentikin tuotevalikoiman ja tuotteiden uudistamisesta ja kehittämisestä. Kehität yhteistyötä nykyisten kotimaisten ja kansainvälisten kumppaneiden kanssa ja etsit aktiivisesti uusia. Tuot näkemystä Pentikin tulevasta designista; seuraat aktiivisesti alan trendejä ja olet tuotekehityksemme suunnannäyttäjä. Sinulla on vahva asiakasymmärrys; tunnistat Pentikin nykyiset kohderyhmät sekä tavoitat myös uusia asiakkaita tuoteuudistumisen kautta. Johdat suunnittelutiimiämme, joka koostuu luovista, ammattitaitoisista ja sitoutuneista huippuammattilaisista.

Sinulla on sekä koulutuksen että kokemuksen kautta kehittynyt visuaalinen ymmärrys sisustuksen ja designin kokonaisuuksista, ja tehtävään soveltuva alan korkeakoulututkinto tai vastaava työelämässä hankittu kokemus. Kansainvälinen kokemus katsotaan eduksi. Olet taitava kommunikoimaan sekä suomeksi että englanniksi. Yhteistyötaitosi ovat sujuvat niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmiemme kanssa.

Me Pentikillä haluamme, että tunnelma on kollektiivista, innovatiivista, hauskaa - vaativaakin. Haluamme uudistua, ja näemme kasvumahdollisuuksia ympärillämme kaikessa – luonnossa, ihmisissä, olemisessa. Teemme kaiken suurella sydämellä. Sitä kuvastavat yrityksen arvotkin: Kauneus, Kunnioitus, Intohimo ja Nöyryys. Haluamme mukaamme henkilön, joka tulee osaksi yhteistä, jo kohta puoli vuosisataa kestänyttä tarinaamme. Jos koet tämän omaksesi, ota yhteyttä ja laita hakemus tulemaan. Tehtävä sijaitsee Pentikin Helsingin toimipisteessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, p. 0400 426 127, tavoitettavissa 12.7. klo 11-13 ja 22.7. klo 9-11, muina aikoina soittopyynnöt sähköpostin kautta janne.marttinen@arespartners.fi. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteessa www.arespartners.fi/aresnets viimeistään 11.8.2019.