(Poistunut julkaisusta)

Design HSE Engineer Kilpilahteen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019
Etsimme nyt asiakkaallemme Neste Engineering Solutionsille Design HSE Engineeriä työskentelemään Porvoon Kilpilahdessa. Mikäli opintotaustasi on kemiantekniikan tai prosessisuunnittelun puolelta ja olet kiinnostunut työskentelemään osana ammattitaitoista HSE-tiimiä turvallisuuteen liittyen tehtävien parissa, tämä voi olla sinua varten! Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut hyvin nopealla aikataululla.
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään prosessisuunnitteluun kuuluvassa HSE-tiimissä. Toimit eri projekteissa tiiviissä yhteistyössä projektiorganisaation eri osapuolten kanssa.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.
TYÖNKUVA
Tehtäviisi kuuluu tiimin tukemana osallistua erityyppisiin riskiarviointeihin (kuten HAZOP) ja turvallisuusselvityksiin sekä hoitaa niihin liittyvää koordinointia ja dokumentointia. Tätä kautta pääset suoraan vaikuttamaan siihen että turvallisuustavoitteet ja -vaatimukset saavutetaan projektien kaikissa vaiheissa.

Tehtävä on kokoaikainen ja vuoden mittainen määräaikaisuus, jonka jälkeen jatkosta on mahdollisuus keskustella.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kemiantekniikan tai prosessisuunnittelun korkeakoulututkinto. Mikäli opintosi ovat sisältäneet prosessiturvallisuuden, turvallisuustekniikan, riskianalyysitekniikoiden tai automaatioturvallisuuden kursseja, tämä nähdään suureksi eduksi. Emme edellytä tehtävään aiempaa työkokemusta alalta, vaan asenne ratkaisee. Tehtävä sopii hyvin sinulle, joka olet motivoitunut kehittymään ja innokas oppimaan uutta.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kuukautta, jatkosta voi olla mahdollisuus keskustella

Paikka: Kilpilahti

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Neste Engineering Solutions on kansainvälinen teknologia-, suunnittelu- ja projektijohtopalveluiden ja ratkaisujen toimittaja. Heidän toimitilansa sijaitsevat Porvoon Kilpilahdessa, noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä.