(Poistunut julkaisusta)

DESIGN ENGINEER
Calderys

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Roolissasi vastaat materiaalilaskelmien tekemisestä, teknisistä piirroksista ja -tuesta muiden suunnitteludokumenttien valmistelun ohella. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja tukea tiimiltäsi Lempäälässä.

Voit olla jo muutaman vuoden työkokemusta hankkinut tai vasta valmistumassa oleva insinööriopiskelija. Kuulut viiden henkilön tiimiin ja työskentelytyyliltäsi oletkin hyvä tiimipelaaja. Sinulta onnistuu myös itsenäiset tehtävät ja haluat kehittyä ja kehittää itseäsi työssäsi.

Tärkeimmät vastuualueesi ovat materiaalilaskelmien tekeminen ja materiaalilaskujen koostaminen. Lisäksi muiden tekniikkaan liittyvien asiakirjojen valmistelu kuuluu vastuullesi esim. lämmönsiirtolaskelmien, lämpölaajenemislaskelmien ja prosessien ylösajo menetelmien osalta. Teet teknisiä piirroksia kuten RFQ-piirustuksia ja visualisointeja, muotteja kohteissa oleville valuratkaisuille sekä keraamisten elementtien muotoilua. Toimit myös teknisenä myynnin tukena. Suunnittelubudjettien arviointi kuuluu myös tehtäviisi. 

Teet yhteistyötä muiden eurooppalaisten suunnittelutiimien ja segmentti-asiantuntijoiden kanssa sekä osallistut projektikokouksiin RFQ/sopimusvaiheissa sekä teet projektikäyntejä kohteissa. Olet lisäksi yhteydessä toimittajiin ja OEM-asiantuntijoihin. Kehität 3D-tulostuksen käyttöä tulenkestävissä projekteissa ja valvot työpajoja KPI:n noudattamisen sekä elementtiprojektien seuraamisen osalta. Käytät myös asiakirjanhallintajärjestelmiä.

Käytännönläheinen työskentelytapa auttaa sinua onnistumaan tehtävässäsi joustavuuden ja oppimiskyvyn lisäksi. Osaat organisoida omaa työtäsi ja taidat myös priorisoinnin. LEAN-ajattelu on sinulla selkärangassa. Omaat vahvan luovan ajattelutavan sekä osaat tulkita taloudellista perustietoa.

Toivomme, että olet suorittanut teknillisen tutkinnon yliopisto- tai AMK-tasolta teollisuuden, rakentamisen, koneenrakentamisen tmv. puolelta tai voit olla juuri valmistumassa. Sinulla on hyvä käsitys rakenteista ja materiaaleista sekä olet kokenut jo erilaisten CAD-ohjelmien ja 3D-mallinnuksen käyttämisestä esim. Autocad, Solidworks, Creo.

Tarjoamme sinulle monipuoliset tehtävät ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi sekä kansainvälisen yrityksen tuomat edut ja etenemismahdollisuudet hyvän porukan ohella.

Lisätietoa tehtävästä antaa Mercuri Urvalin seniorikonsultti Elisa Puolakka puh. 040 7131583 tai elisa.puolakka@mercuriurval.com. Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen englannin kielellä viimeistään 2.1.2020 osoitteessa www.mercuriurval.com/fi viitteellä FI-14761.