(Poistunut julkaisusta)

Design Engineer
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Työnkuvasi

Haemme voimalaitosalan mallinnus- ja simulointiasiantuntijaa vakinaiseen työsuhteeseen Espooseen. Työssäsi toimit asiantuntijan roolissa Apros-tuotteen parissa monipuolisissa ja kansainvälisissä mallinnus- ja simulointiprojekteissa sekä mahdollisesti mielenkiinnostasi ja taustastasi riippuen toimit myynnin tuessa ja vedät projekteja. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja kansainvälisen tehtäväkentän, jossa pääset yhdessä tuotepäällikön, muiden sidosryhmien ja projektitiimin kanssa ratkomaan mallinnusongelmia sekä kehittämään teknistä- ja projektiosaamistasi. Sinulla on mahdollisuus olla mukana kasvattamassa ja kehittämässä meidän liiketoimintaa ja tukemassa erilaisia hankkeita. Kun onnistut työssäsi ja kehityt, mahdollistamme sinulle hyvän kehityspolun isossa ja kansanvälisessä yrityksessä. 

 

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestymiseen tarvitset soveltuvaa insinöörin/DI:n tai vastaavaa tutkintoa. Sinulla on työkokemusta Apros-ohjelmistosta, voimalaitosten mallintamisesta ja simuloinnista. Kokemus automaatiojärjestelmistä ja niiden käyttöönotosta katsotaan eduksesi.

Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja pitkäjänteinen sekä tulet toimeen nopeatempoisessa ja muuttuvassa toimintaympäristössä. Edellytämme myös hyvää suomen ja englannin kielten suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito, kuten ruotsi, saksa ja kiina sekä kokemus agileista menetelmistä katsotaan eduksi. Työssä edellytetään matkustusvalmiutta. 

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemus sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 18.6.2019 ja kerro meille oma tarinasi. Huomaathan että tehtävä täytetään heti kun sopiva ehdokas on löytynyt. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Toni Ollikainen, sähköposti toni.ollikainen@fortum.com, puh. +358 40 725 6086 tai Sami Tuuri, sähköposti sami.tuuri@fortum.com, puh. +358 40 354 5604.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta sekä huumausainetestiä.