(Poistunut julkaisusta)

Design Engineer
Valmet

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Suunnitteluinsinööri / Design Engineer

Haemme Suunnitteluinsinööriä Valmetin Pulp & Energy –liiketoiminnan Engineering –organisaatioon Kattilasuunnitteluosastolle. Osasto vastaa sooda- ja voimakattiloiden ja kattilauusintojen painerunkojen suunnittelusta sekä kattilalaitteiden suunnittelusta.

Työskentelet yhdessä Kattilasuunnitteluosaston suunnittelun muidenkin osa-alueiden sekä eri projektitiimien kanssa. Suunnitteluinsinöörin tehtäväsi painottuvat pääosin painerunkosuunnitteluun.

Kattiloiden paineenalaisten rakenteiden perussuunnittelun ja 3D –mallinnuksen lisäksi huolehdit myös alihankinnassa tapahtuvasta suunnittelun tarkastuksesta sekä osallistut osaston yhteisiin kehitystehtäviin.
 

Edellytykset:

Sinulla on Insinööritutkinto (M.Sc. tai B.Sc.) koneensuunnittelun alalta. Voit olla useamman vuoden suunnittelukokemuksen omaava konkari tai vastavalmistunut asiantuntija, yhteistä teille kuitenkin on, että sinulla on suunnittelukokemusta SolidWorks -ohjelmistolla, muu suunnittelujärjestelmäosaaminen on eduksi.

Olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyöskentelytaidot. Yrityksemme yhteinen kieli on Englanti ja sinulla on myös osastollasi kansainvälisiä kollegoja, joten kommunikoit sujuvasti vähintäänkin englannin kielellä suullisesti sekä kirjallisesti. 
 

Tarjoamme:

Kattilasuunnitteluosastomme tarjoaa erittäin mielenkiintoisen tehtävän ja mahdollisuuden työskennellä eri alojen ammattilaisten kanssa. Tulet osaksi ammattitaitoista ja innostunutta tiimiä, jossa kaikkien osaamista ja kokemusta arvostetaan.

Lisätiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Jukka Ylitalo, p. 040-5524480.

Hae tätä paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 9.6.2019. Liitäthän hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi.

Kun kaikki toimii yhteen.

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.