Design Engineer, Civil Engineering, Turku
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019
Etsimme nyt asiakkaallemme Neste Engineering Solutionsille suunnitteluinsinööriä kokoaikaiseen työsuhteeseen Turkuun! Oletko urasi alkuvaiheessa oleva AMK-insinööri tai DI ja kiinnostunut rakennesuunnittelusta? Tämä tehtävä osana Neste Engineering Solutionsin ammattitaitoista tiimiä voi olla juuri sinua varten! Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut nopealla aikataululla.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista suunnitteluinsinööriä asiakkaalleen Neste Engineering Solutionsille Turkuun!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.
TYÖNKUVA
Tulevat työtehtäväsi tarkentuvat hieman taustasi mukaan: voit olla erikoistunut opinnoissasi tai aiemmissa työtehtävissäsi maanrakennukseen, betonirakennesuunnitteluun tai teräsrakennesuunnitteluun. Pääset mukaan projektitiimiin ja saat tukea kokeneemmilta kollegoilta. Tehtävät painottuvat alkuun suunnittelun avustaviin tehtäviin, esimerkiksi plot planien laatimisessa avustamiseen ja rakenteiden mitoittamiseen. 3D-suunnittelupuolella käytössä on Tekla ja maanrakennuspuolella Microstation.

Tämä työ tarjoaa mahdollisuuden oppia ja kehittyä suunnitteluammattilaisena, hyvän ja vakaan työympäristön sekä kokeneiden kollegoiden tuen tehtävien hoitamiseen.

Tehtävä on alkuun vuoden määräaikaisuus, mutta jatkosta pidemmälläkin tähtäimellä on tämän jälkeen mahdollista keskustella.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (olet AMK-insinööri tai DI) ja olet suuntautunut opinnoissasi maanrakennuspuolelle, teräsrakennesuunnitteluun tai betonirakennesuunnitteluun. Aiempi työkokemus alaan liittyvistä tehtävistä katsotaan suureksi eduksi, mutta ei ole ehdoton edellytys. Eduksesi lasketaan myös, mikäli olet käyttänyt Teklaa tai muuta vastaavaa 3D-suunnitteluohjelmaa. Persoonana olet tiimityötaitoinen, kehittymishaluinen, toimeentarttuva ja oma-aloitteinen.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta ja kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Aloitus: Toukokuussa

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kuukautta, jonka jälkeen jatkosta voi olla mahdollista keskustella

Paikka: Turku

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 29.3.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla. Huomaathan, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää! Suosittelemme siis laittamaan hakemuksesi paikkaan niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan, ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Neste Engineering Solutions on suunnittelutoimisto, joka työllistää yli 1 000 suunnitteluosaajaa ja alihankkijaa jotka ovat avainasemassa Nesteen investointi- ja kehityshankkeissa. Neste Engineering Solutionsilla on maailman kärkiosaamista erityisesti öljynjalostus- ja bioteknologian alueilta. Öljynjalostajien lisäksi Neste Engineering Solutionsin asiakkaita ovat kaasu-, petrokemian ja kemianteollisuuden sekä biotekniikan alan yritykset maailmanlaajuisesti.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1253838
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku