(Poistunut julkaisusta)

Design Engineer, Civil Engineering, Kilpilahti
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020
Etsimme asiakkaallemme Neste Engineering Solutionsille Design Engineeriä Civil Engineering -tiimiin. Tehtävä sopii hyvin vastavalmistuneelle tai uransa alkuvaiheessa olevalle insinöörille tai diplomi-insinöörille, sillä tehtävässä on mahdollisuus oppia ja kehittyä ammattitaitoisen tiimin tuella! Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut nopealla aikataululla!
KUVAUS
Tulevat työtehtäväsi tarkentuvat hieman taustasi mukaan: voit olla erikoistunut opinnoissasi tai aiemmissa työtehtävissäsi maanrakennukseen, betonirakennesuunnitteluun tai teräsrakennesuunnitteluun. Pääset mukaan projektitiimiin ja saat tukea kokeneemmilta kollegoilta.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden päästä oppimaan ja kehittymään tiimin tuella
* Monipuoliset ja kiinnostavat työtehtävät
* Hyvän ja vakaan työympäristön


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.
TYÖNKUVA
Tehtävät painottuvat alkuun suunnittelun avustaviin tehtäviin, esimerkiksi plot planien laatimisessa avustamiseen ja rakenteiden mitoittamiseen. 3D-suunnittelupuolella käytössä on Tekla ja maanrakennuspuolella Microstation.

Tehtävä on alkuun vuoden määräaikaisuus, mutta jatkosta pidemmälläkin tähtäimellä on tämän jälkeen mahdollista keskustella.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (olet AMK-insinööri tai DI) ja olet suuntautunut opinnoissasi maanrakennuspuolelle, teräsrakennesuunnitteluun tai betonirakennesuunnitteluun. Aiempi työkokemus alaan liittyvistä tehtävistä katsotaan suureksi eduksi, mutta ei ole ehdoton edellytys. Eduksesi lasketaan myös, mikäli olet käyttänyt Teklaa tai muuta vastaavaa 3D-suunnitteluohjelmaa. Persoonana olet tiimityötaitoinen, kehittymishaluinen, toimeentarttuva ja oma-aloitteinen.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Muuta tietoa


* Aloitus: Tammikuussa 2020 tai sopimuksen mukaan
* Kesto: 12 kuukautta, jatkosta voi olla mahdollista neuvotella
* Sijainti: Kilpilahti, Porvoo

MUUTA TIETOA
Neste Engineering Solutions on kansainvälinen teknologia-, suunnittelu- ja projektijohtopalveluiden ja ratkaisujen toimittaja. Heidän toimitilansa sijaitsevat Porvoon Kilpilahdessa, noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä.