(Poistunut julkaisusta)

Design Engineer, Civil Engineer, Porvoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019
Etsimme nyt asiakkaallemme Neste Engineering Solutionsille suunnitteluinsinööriä kokoaikaiseen työsuhteeseen Kilpilahteen Porvooseen! Oletko urasi alkuvaiheessa oleva AMK-insinööri tai DI ja kiinnostunut rakennesuunnittelusta? Tämä tehtävä osana Neste Engineering Solutionsin ammattitaitoista tiimiä voi olla juuri sinua varten! Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut nopealla aikataululla.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista suunnitteluinsinööriä asiakkaalleen Neste Engineering Solutionsille Porvooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.
TYÖNKUVA
Tulevat työtehtäväsi tarkentuvat hieman taustasi mukaan: voit olla erikoistunut opinnoissasi tai aiemmissa työtehtävissäsi maanrakennukseen, betonirakennesuunnitteluun tai teräsrakennesuunnitteluun. Pääset mukaan projektitiimiin ja saat tukea kokeneemmilta kollegoilta. Tehtävät painottuvat alkuun suunnittelun avustaviin tehtäviin, esimerkiksi plot planien laatimisessa avustamiseen ja rakenteiden mitoittamiseen. 3D-suunnittelupuolella käytössä on Tekla ja maanrakennuspuolella Microstation.

Tämä työ tarjoaa mahdollisuuden oppia ja kehittyä suunnitteluammattilaisena, hyvän ja vakaan työympäristön sekä kokeneiden kollegoiden tuen tehtävien hoitamiseen.

Tehtävä on alkuun vuoden määräaikaisuus, mutta jatkosta pidemmälläkin tähtäimellä on tämän jälkeen mahdollista keskustella.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (olet AMK-insinööri tai DI) ja olet suuntautunut opinnoissasi maanrakennuspuolelle, teräsrakennesuunnitteluun tai betonirakennesuunnitteluun. Aiempi työkokemus alaan liittyvistä tehtävistä katsotaan suureksi eduksi, mutta ei ole ehdoton edellytys. Eduksesi lasketaan myös, mikäli olet käyttänyt Teklaa tai muuta vastaavaa 3D-suunnitteluohjelmaa. Persoonana olet tiimityötaitoinen, kehittymishaluinen, toimeentarttuva ja oma-aloitteinen.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta ja kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Aloitus: Toukokuussa

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kuukautta, jonka jälkeen jatkosta voi olla mahdollista keskustella

Paikka: Porvoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 12.4.2019
MUUTA TIETOA
Neste Engineering Solutions on suunnittelutoimisto, joka työllistää yli 1 000 suunnitteluosaajaa ja alihankkijaa jotka ovat avainasemassa Nesteen investointi- ja kehityshankkeissa. Neste Engineering Solutionsilla on maailman kärkiosaamista erityisesti öljynjalostus- ja bioteknologian alueilta. Öljynjalostajien lisäksi Neste Engineering Solutionsin asiakkaita ovat kaasu-, petrokemian ja kemianteollisuuden sekä biotekniikan alan yritykset maailmanlaajuisesti.